San Francisco

Door Kees en Sandra - 22-06-2016 05:15

Vannacht heerlijk geslapen in een ‘echt’ bed. Vanmorgen om half zeven van dat heerlijke bed af om met de eerste boot naar Alcatraz te gaan. Het was maar goed dat we twee maanden geleden kaarten hadden geboekt, anders was het vandaag niet meer zo vroeg gelukt.

Op Alcatraz aangekomen eerst een documentaire gezien (het blijft leuk!). Daarna wat oude gebouwen bekeken en een tentoonstelling over oudere gevangenen in Amerika en wat ze allemaal hadden uitgespookt. Heel interessant. Daar hoorden we dat de audiotour ook in het Nederlands werd aangeboden. Met een koptelefoon op door de gevangenis heen, wat een leuke belevenis. Een heel bijzondere ervaring.

Na dik drie uur op het eiland te hebben vertoefd terug naar het vasteland waar we een heerlijke pizza hebben gegeten. Daarna een ticket geboekt voor de hop on/hop off bus zodat we de interessante delen van San Francisco in korte tijd konden bekijken. Daarna nog naar pier 39, Fisherman’s Wharf. Daar lagen een aantal zeeleeuwen in de zon te blèren.

Tegen zevenen weer in het hotel. Straks de koffers inpakken en alles klaar maken voor de vliegreis terug naar Nederland. We vertrekken morgen (22 juni) om vijf voor twee en komen donderdagmorgen aan om kwart over negen.

Het is toch ook wel weer fijn om naar huis te gaan (al zullen we de cappuccino van de Starbucks en de grondeekhoorntjes wel missen) en alle mooie belevenissen straks met iedereen te delen. Wij hebben in ieder geval genoten van deze fantastische reis.

Reacties

Kees 22-06-2016 05:25 {{button-39824}}

Dit was inderdaad een reis om nooit te vergeten! Ben heel blij dat ik deze reis samen met Sandra heb mogen maken. We hebben alles gedaan wat we graag zouden willen doen (behalve yosemite) voor de rest alleen maar genoten en veel, heel veel indrukken op gedaan.

Monique 22-06-2016 08:50 {{button-39829}}

Wat klinkt dat mooi! Het is ook werkelijk een prachtig land en ik ben blij dat jullie zo genoten hebben! Ben heel nieuwsgierig naar jullie foto's en verhalen😃
Goeie vlucht naar huis! Pa heeft jullie huis er keurig voor staan:)

Erika 22-06-2016 11:28 {{button-39833}}

Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben gehad En leuk dat we konden meegenieten van de verslagen Goede terugreis gewenst

Sandra 22-06-2016 16:35 {{button-39836}}

Bedankt. Tot morgen allemaal! 💋💋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan