DAG 28: TORONTO DE LAATSTE DAG

Door Dan en Monique - 09-08-2016 22:22

"4×7"
De hitte was al snel voelbaar bij de eerste traptrede afdaling van ons verblijf te Toronto.Na een groots ontbijt met vers fruit, toast, kazen, ei met zalm en nog veel meer.
Afscheid genomen van de vrouw des huizes en haar bedankt voor dit geweldige verblijf. 
Het plan gevat gezien de verwachte hitte van temperaturen tussen de 30 en 35 met een gevoelswaarde van 40, aldus het journaal, om naar de kust te gaan of park. In het park lagen de meeste caches, dus de keuze was zo gemaakt.
Oeps, na de eerste vondst was mijn T-shirt geschikt voor de wet contest. 
Af en toe een verfrissend windje deed wonderen. Na zo'n drie uur lopen door het schaduwrijke en helaas soms windstille park terug bij de auto om naar de waterkant te rijden. Eerst nog even ergens ijskoffie drinken tussen de zwervers.
De wind nam sterk toe, zoals ook de bewolking. Onweer dreigde, maar bleef gelukkig uit. Een korte serie langs de kust maakte het aantal, gevonden caches op de laatste dag in Canada nog enigszins redelijk. We hebben ook deze laatste dag nog vermaakt in een fotogeniek landschap met de grote stad op de achtergrond
De auto inleveren bij het vliegveld was het volgende doel en ook dat ging als vanzelf. Inchecken kostte wederom moeite. Twee stoelen in het vliegtuig, de een voor de ander achterin. Nog geprobeerd iets anders te regelen, maar tevergeefs.
Wachten op de boarding werd met tv beelden van de opening Olympisch Spelen een aardig vermaak.
Op het gemak in de rij, nog even bij elkaar. En dan.... ineens wordt mijn kaart ingenomen en zegt de zeer aardige Canadese steward, hier een nieuwe instapkaart. Nog niet naast elkaar, maar achter elkaar. Gaaf en zo aardig. Dit verhaal vertellen we ook eenmaal bij onze zitplaatsen in het vliegtuig aangekomen. Zegde man naast mij, dan ruilen we toch? Bleek zijn vriend ook achter hem te zitten! Geinig deze positieve afsluiting met ontmoette Canadezen. 
Wederom een bevestiging van onze ervaring dat niet alleen dit land zo bijzonder vriendelijk overkomt, maar ook haar inwoners.

De vlucht verliep zeer goed. Bijna geen luchtzakken. Ook geen slaap.
Tsja, nu dit bijna 24 uur later schrijvend, begin ik toch wel te geeuwen. Tijd om te gaan dromen van de droomvakantie/reis. Truste.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan