Weer in Nederland

Door Bert ten Oever - 23-08-2015 08:56

Gisterochtend werden we om kwart voor zes gewekt door hanengekraai. We moesten op tijd ontbijten, want de shuttle zou om zeven uur voor staan. De chauffeur had blijkbaar niet veel geduld, want hij reed veel te snel richting luchthaven. Hij klapte daar ik door een gat in de weg.....

Op de luchthaven ging het allemaal heel snel. Maar goed dat we de dag ervoor even waten gaan kijken hoe het daar in elkaar stak. Bij het in hecken kregen we hulp van een medewerker van United. De bagage werd afgegeven en we konden bij de douane ook heel snel vooruit. Vervolgens moet je dus wachten op het boarden. Aangezien de vlucht overboekt was, werden er vrijwilligers gevraagd om later te vertrekken. We konden daarbij elk 300 dollar verdienen. Het probleem was alleen, dat dat werd uitbetaald in waardecoupons,met besteden bij United. Nu ligt het niet meteen in de planning om binnenkort weer met United te vliegen, dus dat hebben we maar niet gedaan. 

De tocht naar Washington IAD was weer zeer variërend. Allerlei landschappen schoven onder ons door. Met name heel veel landbouw. Nu kon je mooi zien, dat die stukken land gewoon met een meetstok zijn uitgezet. Alles kaarsrecht en allemaal even groot. Hoe dichter we bij Washington kwamen, des te meer bewoond werd het land. 

In Washington ging het allemaal erg vlot. Het scheelde, dat de bagage geregeld werd en dat we niet weer door de douane moesten. Wat een verschil met Houston bij aanvang van de vakantie.

De vlucht naar Nederland verliep keurig op tijd en om 7.10 uur stonden we aan de grond op Schiphol. Met de treinreis naar Groningen eindigde deze fantastisch mooie reis. We hebben heel veel gezien en we hebben met volle teugen genoten. We hopen dat jullie ons een beetje hebben kunnen volgen. We vonden de reacties in ieder geval erg leuk om te krijgen. Bedankt daarvoor

We hebben weinig foto's kunnen publiceren, maar alleen de foto's met de iPad konden we gebruiken.

Reacties

Ben 23-08-2015 18:41 {{button-34685}}

Welkom thuis. ik heb met veel belangstelling jullie reis in Amerika gevolgd.
Volgens mij hebben jullie ervan genoten.
Tot ziens, Ben.

inge 23-08-2015 22:19 {{button-34705}}

we zaten de afgelopen week in een "sendeloch" dus heb ik niet meer gereageerd. Nu alles gelezen en wat een fantastische tijd hebben jullie daar gehad! Groeten aan Ben, tenminste wanneer Ben... Ben is :-)

Margreet 24-08-2015 12:24 {{button-34731}}

Welkom thuis en wat een geweldige vakantie hebben jullie gehad zeg!!
Prachtige foto's ook - ik heb niet alles gelezen maar genoeg om een indruk te hebben gekregen van jullie rondreis - mooie foto's ook, hebben Veronique en wij samen naar gekeken.
Fijn dat jullie goed thuis gekomen zijn,
tot dinsdagochtend bij de koffie.
Liefs Cor en Margreet.

Geert en Hilly 25-08-2015 14:48 {{button-34767}}

Fijn dat jullie weer heelhuids geland en weer thuis zijn. Kunnen we weer nieuwe plannen maken.
Tot ziens!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan