Las Vegas vervolg

Door Aem van Terheijden - A long time ago

Ik was nog niet helemaal klaar met Las Vegas want na het oudlet center zijn we terug naar de camping gegaan om eerst te eten, na het eten zijn we nog met de bus naar de strip gegaan wat we net zo snel te voet hadden kunnen doen maar mijn voeten deden nog zeer van de vorige dag. We hadden nog niet het Venetië hotel gezien ze varen daar met gondels en als je binnen komt is eer een nagebouwd straat je zo mooi dat het nu echt buiten is.daarna nog bij het Cesar palis hotel je waant je dan weer in de Romeinse tijd. Het was al lat dus zijn we maar weer op de bus gestapt om terug naar  de camper te gaan, de kortste weg van de bushalte naar de camper is Door het hotel en ja het is nog steeds druk en veel mensen achter de goktafels en kasten. 

De volgende morgen zijn we weer op tijd vertrokken naar Los Angeles  een rit van 420 km. De weg naar Los Angeles is ook Door de woestijn het is er wel drukker dan elders maar rond een uur of 1 was toch Los Angeles in zicht. We hebben dar een KOA camping gezocht die centraal licht volgens de boek maar minimaal een uur van alles vandaan vinden ze normaal. Omdat het ver reiden was en slecht parkeren hebben we een auto gehuurd om naar de parken en stad te gaan.  Na het ophalen zijn we nar Hollywood gegaan en de walk of fame gelopen en natuurlijk van de sterren die we kenden en heel bekent zijn een foto gemaakt, in de verte zag je Hollywood op de berg staan maar zijn er nit dichtbij geweest. Na de ,walk of fame zijn we Beverlyhils in gereden je zie niet veel van de huizen want ze hebben hoge hekken maar dat het groot en duur daar is dat is wel te zien aan de autos die er staan en rijden.  Dan terug naar de camping want het was al laat maar ook heel druk nog op de weg het is toch 60 km terug.

De volgende dag zijn we naar Universal Studios gegaan ook dit was weer een uur rijden. Jeffrey had de tickets per internet besteld dus dat was vlot binnen komen. Het was er druk en de wachttijd was meest 45 min tot een uur maar het is tot 10 uur open dus tijd genoeg. De toer Door de studio's is heel leuk mar ook de stunt show waterwold was mooi zeker als je de film al eens gezien heb dan weet je waar het over gaat. Ze zijn tijdens de show niet flauw met de mensen nat te maken met emmers tegelijk gooien ze over de mensen maar ach het is toch warm dus erg is dat niet weer een leuke dag wel lang maar geslaagd. De volgende dag doen we het rustig en gaan we naar het het strand en hoop ik Pamela tegen te komen. Zo het eten is klaar  Nan heeft weer heerlijk gekookt en na het eten ga ik wat foto's plaatsen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!