26/05/15 - Vancouver --> Victoria (75 km)

Door I.H. Gelton - 27-05-2015 08:31

26/05/2015 – Vancouver --> Victoria (75 km)

Vroeg op vandaag, want om acht uur worden we al opgehaald door Fraserway, en ze waren er stipt op tijd! Na ruim een half uur kwamen we bij de camperverhuurmaatschappij aan en daar stond hij dan, ons huis voor de komende 24 dagen! Na een korte uitleg, een controle-rondje en wat administratieve dingetjes gingen we op pad.

Voor vandaag hadden we maar een kort ritje gepland, van Vancouver naar Victoria op Vancouver Island. Helaas misten we net de ferry van 11:00 uur – nou ja, we misten hem niet maar hij zat gewoon vol… Moesten we dus twee uur wachten. Maar eigenlijk gaf dat niets, want nu hadden we lekker de tijd om onze koffers uit te pakken en onze spullen een plekje te geven.

De overtocht met de ferry van anderhalf uur was prachtig, en zowaar trok de bewolking weg en zaten we ineens in het zonnetje! Eenmaal op Vancouver Island eerst maar een supermarkt opgezocht en de nodige boodschappen ingeslagen, daarna naar de campsite gereden die ons wel gaaf leek, vlak bij de haven in Victoria. Maar helaas, die was al helemaal vol en we hadden niets gereserveerd – dus door naar de volgende, 20 minuten verderop. Ook een prima plek! Daar hebben we eerst lekker gegeten en toen de bus genomen naar Victoria; daar hebben we een paar uurtjes rondgewandeld (prachtige stad!) en we eindigden in een supergezellige Irish Pub met live-muziek, helemaal leuk!

Reacties

Jim 27-05-2015 08:42

Vergeet vooral High Tea in the Empress niet!

Irene 27-05-2015 11:15

Het ziet er mooi uit...nu gaat het echt beginnen!! Geniet ervan xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie