25/05/15 - Stanley Park

Door I.H. Gelton - 26-05-2015 06:40

Vanmorgen eerst maar eens lekker uitgeslapen. Een ontbijtje gehaald bij de Subways, broodje was best lekker maar de koffie was echt BAGGER, die hebben we 100 meter verderop ineens gedumpt. Het was een beetje regenachtig, dus besloten we eerst te gaan winkelen (niet dat we ook maar IETS kunnen kopen – voor alles wat we in Canada aanschaffen moet iets anders achtergelaten worden anders wordt het bijbetalen qua overbagage J) maar Robson Street moeten we volgens de boekjes toch echt gezien hebben. Béétje jammer dat de wisselkoers een beetje ongunstig is… waren we haast met een heel andere kofferset teruggekomen dan waarmee we vertrokken waren!

Al winkelend waren we in de haven uitgekomen, waar ons oog viel op een fietsenverhuurder. Gezien het feit dat ’s middags Stanley Park op het programma stond leek het ons ineens erg leuk om dat per fiets te verkennen ipv lopend (electrisch hoor, denk vooral niet dat we ineens sportief zijn geworden hier). Inmiddels was de motregen overgegaan in een waterig zonnetje en Stanley Park bleek echt superleuk te zijn, een prachtig park zo midden in de stad. Onze eerste wildlife experience: we hebben een wasbeer gespot!

Morgenochtend om acht uur worden we opgehaald door Fraserway en kunnen we onze camper ophalen – spannend, het avontuur kan beginnen!

Reacties

Jim 26-05-2015 07:08 {{button-28724}}

Leuk! Kan het me allemaal nog goed herinneren! Geniet ervan.

Lia 26-05-2015 20:01 {{button-28753}}

Tja, lijkt me echt super!
Succes morgen met het grotere spotten ( dan een wasbeer;-))
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan