9 juli Los Angeles - Monterey

Door R. Hendriks - 17-07-2015 10:56

Donderdag 9 juli

Bye Bye Hilton Hotel. We hadden ons toch iets meer voorgesteld van een Hilton Hotel.

De lobby zag er prachtig uit, maar dan stap je in de lift en dan zijn er gewoon diverse verdiepingsknopjes kapot (hingen er uit, te diep ingedrukt of gewoon weg) en de gangen zagen er ook niet bepaald geweldig uit.

De kamer was wel prima in orde hoor, maar eerlijk gezegd vonden we de kamer in San Diego een stuk mooier en daar waren de bedden ook een stuk breder. In een bed van 1.20 m met z’n tweeën als je een bed van 1.80 gewend bent, valt toch niet mee. Nicole heeft het een stuk beter voor elkaar!

Eerst ontbeten bij Denny’s (super grote porties, doggybag meengenomen, gelijk lunch) en daarna nog even naar Beverly Hills

om ons te verlekkeren aan mooie huizen van een aantal VIP’s (Elvis Presley, Micheal Jackson, Aaron Spelling, Madonna en Selena Gomez). Niet dat je veel zag hoor, maar het was toch leuk.

Daarna naar Santa Monica gereden en daar was het fantastisch. De bewolking was helemaal weggetrokken en we hebben heerlijk onze doggybaglunch op het strand gegeten.

Was lachen daar, want het water van de vloedlijn kwam vaak best snel en hoog op, zodat Robin voor hij het wist met een natte broek liep.

Was echt heerlijk om een poosje daar op het strand te zitten. We zijn lekker met onze voeten door het water naar de pier gelopen om daar een foto te maken van het bord ‘End of route 66’.

Toch maar weer in de auto gestapt (veel te laat natuurlijk) voor de 5 uur durende rit naar Monterey.  Voor een groot deel langs de kust gereden met geweldig uitzicht. Zo gaaf zoals die super hoge golven tegen de rotsige kust slaan.

Uiteindelijk kwamen we rond middernacht aan in Monterey, waar we gauw zijn gaan slapen, want de volgende dag was het al weer vroeg opstaan voor Whale Whatching. We hebben niet echt veel van het hotel daar gezien.

Reacties

Femke 17-07-2015 11:24 {{button-31357}}

Leuk om zo op de hoogte te blijven! Gelukkig dat jullie gewoon jezelf blijven en het tijdsschema zo goed volgen ;-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan