vrijdag 2 januari

Door Hans en Anneke - 02-01-2015 22:56

Zo, vanmorgen schrokken we van de sneeuw hoeveelheid die er vannacht gevallen was.....en na een geweldig schit ontbijt ( er stonden geen borden, je moest je boterham in je hand smeren, wat een geklieder en wat een verschil met de ontbijtjes van "Moppie", de heerlijke worstjes en eitjes...)...dat zat bij de prijs van het motel in....weer verder gereden in de sneeuw......

Slechte wegen...nog niet schoongemaakt....vast gevroren sneeuw.....blubberig...we hebben alle varianten gehad onderweg.....en veel sneeuw onderweg.

Gisteren zagen we een hele grote vrachtwagen die over de reling hing, het leek erop dat hij de bocht in de berg niet gehaald had, de oplegger op zijn kant....als de reling de auto niet tegengehouden had ...zou hij aardig diep naar beneden gekieperd zijn.

We zijn nu in Cochrane en het sneeuwt hier heel erg......ze verwachten dat er minimaal 15 cm meter vanavond gaat vallen bij een temperatuur -18 gr....gevoeltemperatuur door de wind -24....dus als we vanavond ergens gaan eten nemen we weer de auto.

We hebben hier een hele mooi kamer in een motel...erg groot...EN erg schoon...zelf met een bankstel erin....een verademing met afgelopen nacht

 

Reacties

Bert de kok 03-01-2015 08:58 {{button-27289}}

Hans heeft nu zoveel ervaring dat hij nu ook de iceroad op mag.
Nog de beste wensen en goede gezondheid voor 2015.
Met je handen eten was je toch gewend het is net als met schaatsen je verleerd het nooit!

wim en corrie 03-01-2015 09:56 {{button-27290}}

Jullie ook een gezond en gezellig 2015.
Leuk de berichten te lezen, zelfs op de i-fone op mijn werk, (want dat heb ik gedaan de afgelopen dagen) jammer alleen was dat ik geen bericht terug kon sturen via de i-fone.
Jullie huis staat er nog, dus kom veilig terug.
nog even genieten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan