vrijdag 26 december

Door Hans en Anneke - 27-12-2014 07:11

Vandaag tweede kerstdag.... dat wordt hier niet zo gevierd als bij ons....weinig mensen vieren hier de tweede kerstdag...maar wij zitten natuurlijk bij hollanders in huis dus er was weer een kerstdiner........duck, eend....heerlijk, ik had nog nooit eend gegeten en wij vonden het lekker, met weer een heelijk sausje met gember en druiven..

Vandaag zijn we naar Silver Star geweest ( ong 100km hiervandaan )...een gebied waar erg veel geskied wordt....daar was anderhalve meter sneeuw.

Onderweg was het raar....zo reden we in een halve meter sneeuw en zo was er geen sneeuw te bekennen...dan was er weer sneeuw....en dan was alles weer groen.....tot we in Silver Star kwamen...daar was dan weer anderhalve meter.

We hebben daar wat gedronken en heerlijk gewandeld.

Daarna weer terug hierheen en net voor donker weer terug.

Een deze dagen willen we ook nog naar de Wild Zoo in Kamloops, daar schijnt deze maand een wild light show te zijn...alleen erg jammer dat de openingstijden dan van 17.00 tot 21.00 te zijn...wel logisch natuurlijk want zoiets doe je natuurlijk niet als het licht is.

Dus we gaan alleen als de sneeuwval die ze voorspellen mee gaat vallen...want glad rijden in het donker is niet zo jofel natuurlijk.

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan