maandag 22 december

Door Hans en Anneke - 22-12-2014 23:45

We hebben een gezellige dag gehad vandaag....we zijn begonnen met een heerlijk ontbijt...yogurt met vers fruit....en een pancake met zwarte bessen, nog nooit gegeten, ze waren heerlijk.

Daarna met de gastvrouw hier de mogelijkheden nog een keer doorgenomen en we hebben gekozen om eerst naar de Johnson watervallen te gaan...ong 20 km rijden vanaf hier...

Dat was een trail loop van 30 min naar een waterval die bevroren is...dat ziet er schitterd uit....allemaal licht blauwe ijspegels van meters lang en daarachter blijft het water gewoon doorstromen...met heel veel lawaai.

Daarna even uitgerust.....en vervolgens naar Lake Louise...dat meer hebben al een keer eerder gezien....prachtig blauw waar de bergtoppen in spiegelden....nu was het helemaal bevroren en waren er ijshocky velden en een ijsbaan op gemaakt.....ook stond er een prachtige ijs sculptuur..een kasteel muur met een troon van ijs.

O, dat vergeet ik te vertellen...het sneeuwde....hier in Banff ligt niet zo veel sneeuw, maar waar we vandaag geweest zijn wel, daar had het flink gesneeuwd.

Daarna zijn we... na de inwendige mens een beetje gevoed te hebben door gereden naar de gondela......en tja...daar zouden we in gaan naar boven....maar de bergen hingen in de wolken/mist dus dat hebben we maar niet gedaan...pffffffffft, jammer!!!

Nu zijn we weer terug in de B&B...en zijn we wat aan het relaxen....straks even gaan kijken waar we een happie gaan eten vanavond.

En morgen gaan we na het ontbijt op weg naar Blind Bay, waar volgens mij de appeltaart morgen de oven ingeschoven wordt.....dat is nog ong 560km, dus we zullen daar in de middag aankomen.

 

 

 

 

Reacties

Gijs en Nel 23-12-2014 08:17 {{button-27278}}

Goedemorgen het is hier 8 uur in de ochtend, en erg winderig wat jammer voor jullie dat het zo mistig is dan zie je inderdaad niet veel in die gonala. we vinden de foto van de bevroren waterval erg mooi 😃we hebben het in Zweden gezien dat zulke mooie dingen bestaan .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan