Weg uit New York en de eerste dag in de rv

Door J. Stam - 27-09-2014 02:38

We hebben gisteren de laatste volle dag in New York doorgebracht. Het was een echte regendag helaas. Jan en Anneke zijn het centraal station, een monumentaal pand dat met de hulp van Jackie Kennedy aan de sloophamer is ontsnapt, gaan bekijken en daarna gaan winkelen. De andere vier zijn samen naar her gemeentemuseum, Metrpolitan Museum of Art gaan bezoeken. Het is een enorm pand dat in Central Park ligt en een enorme kunstverzameling heeft. Er hangen b.v. misschien wel meer Rembrandts en Van Goghs dan in Nederlandse musea. We hebben ons er prima vermaakt maar slechts een heel klein deel van de collectie kunnen bekijken. S Avonds gezellig samen gegeten.

Dan is het vrijdag. Koffers weer pakken en uitchecken uit het hotel. Het weer is weer prima en meer mooi weer voor het weekend wordt in het vooruitzicht gesteld. De taxi komt mooi op tijd en om 12 uur zijn we al bij Road Bear, de verhuurder. Het is maar een kleine vestiging en ze hebben alle tijd voor ons. Drie glanzend gepoetste en gewassen campers, rv's hier, staan voor ons klaar. Voor ons kolossaal hoog, breed en groot en van alle gemakken voorzien: douche, oven, magnetron, dvd speler, navigatie, wifi aan boord (ik zit nu in de rv dit verslag te typen). Eigenlijk veel te gek, kun je dit nog kamperen noemen?

Na de nodige uitleg gaan we op weg, eerst wel onwennig om met zo'n bakbeest te rijden. Eerst maar boodschappen doen. Daar zijn we meer dan een uur mee bezig. Dan op weg naar de eerste camping. We raken elkaar al snel kwijt. Uiteindelijk vinden we elkaar terug op de camping. Wat een rust na het drukke New York.

Reacties

Hannie en Gerrit 27-09-2014 10:22 {{button-26782}}

Erg leuk om jullie reisverslag te lezen! Nu op weg met jullie rv's. Genieten dus, lijkt ons. Hier hebben we geen "Indian summer", maar wel een een "oude wijven zomer" met heel aardig nazomer weer. Veel plezier in jullie Road Bear rv, we hopen dat jullie ook nog letterlijk een paar beren op de weg zullen zien. De beste groet, Hannie en Gerrit

Gerrie van Schaik-Kloek 27-09-2014 10:49 {{button-26784}}

Bedankt weer voor jullie informatie. Inderdaad nogal luxe kamperen in zo'n car.

Truus 27-09-2014 11:58 {{button-26788}}

Mooi verslag! Genieten verder!

froukje 27-09-2014 18:05 {{button-26793}}

Geniet maar lekker van de rust(?)heel veel plezier en de groetjes uut ommen

Mart 27-09-2014 21:29 {{button-26797}}

Bedankt voor het leuke verslag.
groetjes,
Mart.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan