Page

Door Ludo Gijbels - 27-09-2014 00:47

We gaan een kijkje nemen aan het meer. Het water staat erg laag maar het blijft natuurlijk mooi. Maar ons doel vandaag is de Antelope kloof. Je mag direct 8dollar pp betalen voor de parking en dan nog eens 40 dollar pp voor de gids. Om 10 worden we met jeeps naar de kloof gebracht. Nu hebben we geluk. We hebben echt wel een heel goede gids. Hij wijst ons alle leuke plekjes aan, laat zien waar je een beer of wat dat ook kan zien. Hiervoor moet je wel enige fantasie hebben of misschien eerst een pintje drinken.  We worden hoe dan ook helemaal niet opgejaagd en kunnen overal rustig foto's nemen.

Als we aan de andere kant buiten komen, zegt hij dat we rustig terug kunnen wandelen en indien nodig nog wel een foto nemen. Hij zal ons niet opjagen. Ondertussen zijn de groepen van 11 uur binnen. Het is hondsdruk. Ik moet bekennen dat ik knettergek wordt van deze mensenmassa. En dan komen we aan het punt waar het allemaal om te doen is. De zon schijnt recht de kloof in. Het is inderdaad heel speciaal om te zien. Met een zachtere zon, zijn de kleuren misschien wel iets duidelijker. Hoe dan ook, het is een geweldige belevenis.

We rijden verder en overnachten aan het National Monument van de Navajo's. Een heerlijke rustige plek zonder hookup maar er is wel water en toiletten. En ze is ook nog eens helemaal gratis. We kunnen vanaf onze plek genieten van een geweldige zonsondergang

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie