Yellowstone National Park dag 2

Door Koko2013 - 18-07-2014 07:53

Hi There, Captain Koers is speaking! 

Vandaag heeft Nikki tot maarliefst 10.30 uitgeslapen. tja dan hebben wij ook geen andere keus! Maar wel even lekker want de afstanden en het programma is soms pittig maar once in a lifetime..... als je er toch bent moet je het ook zien!

En als je het allemaal ziet is het prachtig, adembenemend mooi. Spectaculaire dag, opnieuw in Yellowstone National Park. Bisons voor de camper die zich met enig arrogantie lieten fotograferen, beren die lekker aan het plukken waren en herten die dansen door het landschap. Hiawatha, die achter het stuur zit ervaart het als een fantastische trip. Uniek. Met regelmaat worden de chauffeurservaringen op de proef gesteld, smalle wegen met een brede camper is een fantastische uitdaging. Mooie ervaring.

Bijzonder om hier te zijn....... we maken het allemaal maar mooi mee, geweldig. Aan het einde van de dag een lekker wijntje, smakelijke BBQ en zeer aangenaam en gezellig gezelschap. Genieten! 

Local time is nu 22.45u, mooi geweest, lekker slapen. Jullie dag begint, have a nice day!

Morgen zakken we af richting het zuiden, San Francisco, we overnachting op KOA  Camping Twin Falls, Jerome vlakbij Snak River. Zo'n 400 mijl rijden, onderweg even tanken want de camper zuipt meer dan de bestuurder..... 1/3. Bij het indrukken van het gaspedaal zie je de brandstofmeter dalen...... het geluid is wel indrukwekkend..... een 10 cilinder benzinemotor. Pomphouders zijn blij met dergelijke klanten. 

Lekker slapen of goedemorgen? Tot snel!

Groeten van ons!

JPN en de rest!!! 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan