Shopping time

Door W.P. Gravesteijn - 27-06-2014 08:37

Vanmorgen hebben we heerlijk ontbeten in ons hotel; wafels, pannekoeken, wentelteefjes, eieren, spek, b(e)agels, yoghurtjes, een degelijk ontbijt. Vandaaag gaan we met de huurauto naar San Francisco om eens lekker te shoppen.

De auto hebben we in het centrum proberen te parkeren, maar los van de soms idiote tarieven was alles vol. Dus naar het At&t parkf (SF Giants stadion) gereden, daar is altijd plek op het immense P- terrein. Toen we na veel file in de buurt kwamen zonk de moed in de schoenen. De Giant speelden thuis, midden op de dag. Dus ook daar alle terreinen vol en de tarieven aangepast aan de drukte. Gelukkig vonden we wat verderop aand straat noqg een vrwijwwl leeg terrein. Kaartje gekocht  en toen met de tram de stad in (tramkaartje kost 2dollar pp, geen geld). 

Bij Macy's eerrst naar de bovenste verdieping, voor de kenners, daar is de chees cake factory. Even wachten en we kregen een tafel op het dakterras. Heerlijk buiten me uitzicht op Union square waar net eebandje aan het spelen was, heel sfeervol. Een stukje taart met een badje capuccino weggewerkt ( is echt geen sinecure) en daarna shoppen, met korting jawel, bij Macy 's. De vraag is of het verstandig is kleren te gaan passen na het verwerken van wat calorieeen bommen zal over een paar dagen thuis beantwoord gaan worden als eea. is verteerd.

De dames vonden snel een paar leuke broeken, maar bij de heren gingen de remmen los. Het was uitverkoop, de merkkleding was verder nog in de aanbieding en daaroverheen kreeg je met een wow-pass nog eens 25% korting. Ja dan krijgen zelfs mannen een dwaze dolle dagen waas voor de ogen.

Dat wordt een extra koffer en die moet straks ook nog in de Maxima. Verder lekker door SF gewandeld via Chinatown over Telegraph Hill doorvde Italiaanse wijk, waar we in een obscuur kroegje wat wijn en bier hebben verorberd, ietst eten deed  nog te veel zeer. Daarna naar de Wharf en toen weer met de antieke en daarna gewone tram weer naar het P terrein.

Met Maxima weer terug naar het hotel, waar we in de ernaast gelegen olifantenbar weer van een heerlijk maal en cocktails hebben genoten, en dit alles voor een koopje.

De bar sluit al vroeg dus we konden rond middernacht lekker gaan slapen. 

Morgen de laatste vakantiedag alweerw, nog even SF aandoen en een rondje in de buurt en dan pakken

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie