dag 6 31/5/2014

Door Monica van Verseveld - 01-06-2014 22:14

 

 

Vanmorgen hadden we weer een wake-up call vd vogeltjes rond 5.00 iets te vroeg om op te staan dus ff uurtje omdraaien 6.15 nog ff ok 6.45 gaan we er toch uit en het is heerlijk buiten, gelijk t waslijntje verschuiven dan kennen we de was die we gister hier hebben gedaan droog meenemen.

Eric z’n schoenen zijn bijna droog die heeft wel cortexschoenen maar als je de rivier instapt om met je (vis) trofee op de foto te gaan, komt t water boven je schoenen en lopen ze vol…

zo op t gemakkie ontbijtje nog geprobeerd de foto’s te downloaden maar te zwak internet.

Vandaag weer een hele mooie dag van C27 hebben 100 mile gereden op een fantastisch mooie route de 12 east richting Misoulla.  De route werd weer vervolgd vd afgelopen dagen  (louis en clarck)  dus weer heel de dag in de bergen maar wel met een rivier naast ons waar volop geraft werd respect ik zou t niet durven met die stroming die we gezien hebben. Vandaag wilde we lekker basic in een National State Park dat betekend een fantastische grote plek aan de rivier met een grote vuurpit en dat voor maar liefst $ 10  de rest betaalde we altijd $25/ $35  en dit is veel mooier maar met nix…. Geen toilet, geen douche en geen stroom dus ook geen internet maar we hebben een camper en laat daar nou alles inzitten hihihi…

Het staat hier helemaal vol met Amerikanen die gaan raften maar er gingen mensen weg dus mochten wij hun plek. We waren hier rond 14.00 dus nog heerlijk vh zonnetje genoten met een drankje en een nootje nou die nootjes zaten gelukkig in een afgesloten fles want er kwam een eekhoorn en die zet gewoon z’n tanden erin hihihi.

Zo vandaag vitaminen op t menu (gebakken) aardappels, groente en vlees. Leuk hoor op de pit koken t duurt wel ff iets langer.

Tot morgen…

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan