Op weg naar LA

Door J,E,J,P Oterdoom - 18-07-2014 22:14

Eergisteren kwamen we erg laat aan bij een camping. We hadden langer dan gepland gereden over de route 66. In dorpjes onderweg heet alles iets met 66 en is wel een giftshop oid. We zijn via Oatman naar Needles gereden. Dit was ook nog route 66 maar nogal door bergachtig gebied,wel ff spannend met de camper! We kwamen door het dorpje Oatman, een westerndorpje uit een film. Hier is ook de film How the west was won opgenomen. Was leuk om te zien, er liepen ook ezels in het wild rond,zomaar op de weg. Tegen 21.00 u bij de camping aangekomen, super aardige mensen ( de mensen zijn hier sowieso allemaal aardig!) ,Jur en Paul gauw het zwembad in,het was echt enorm warm! 

Gisterochtend met het nare bericht van de crash wakker geworden. Veel gelezen op de sociale media, we waren er down van. Zelf ook zo met allemaal mensen,gezinnen in het vliegtuig gezeten, vreselijk.. We hebben rustig aan gedaan, we merken wel dat we even wat meer behoefte hebben aan een relaxter tempo, op zich logisch natuurlijk en ook helemaal prima. We zijn via het Joshua Tree park naar Palm Springs gereden. Daar weer overnacht.

We rijden nu naar LA, vanaf Palm Springs nog 2 uur rijden. We hebben een rv camping voor twee nachten geboekt , Walnut RV in de buurt van Hollywood , Beverly Hills en Universal Studio's.
De bedoeling is deze laatste te bezoeken en nog een tour te doen.

 

Reacties

opa oma 19-07-2014 22:01

Het is hier ook bloedje heet, 35 graden. wij krijgen woensdag zonnepanelen op het dak. ja, een vreselijke ramp.Het is enorm wat jullie allemaal te zien krijgen!

Janet 20-07-2014 16:49

Van de laatste blogs geen mailtje ontvangen maar gelukkig keek ik even en ben nu weer heerlijk bij gelezen !
Wat een super belevenissen en wat zal het bij thuiskomst hier eerst allemaal klein en kneuterig voor jullie zijn ;).
Fijn om te lezen dat jullie van alles zo genieten !
Liefs van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie