Dag 21: Bethel Island

Door Hans en Marian - 11-05-2014 04:44

Vanmorgen, zaterdag 10 mei, heel rustig aan gedaan en uiteindelijk om 10:00 uur gaan rijden naar onze voorlaatste bestemming; Bethel Island. Van de droogte naar het water. Een rit over de snelweg waar het behoorlijk druk was.

De camping staat vol en bij de recptie zijn wij de enige die nog moesten arriveren. Een mooie plek tussen de Amerikanen. Geen buitenlanders hier op deze camping. En dan blijkt een zaterdag voor de Amerikanen een soort van feestdag te zijn. Overal BBQ en drank. Dit duurde tot 20:00 uur waarna het rustig werd. Overigens nergens echt overlast. En de Amerikanen letten niet op elkaar. 

We hebben wat gedronken bij het haventje. Een cocktail en een biertje. Mooi uitzicht over het water en boten. Terug op de camping het schouwspel aanschouwd van de Amerikanen die met veel gescchreeuw aan het BBQ-en waren. Niemand let hier op elkaar. Dat valt ons dan weer op. 

Morgen gaan we een stukje varen en rustig aan doen. We hebben nieuwe foto's geplaatst. 

Reacties

anneke sebel 11-05-2014 13:24 {{button-20200}}

hoi hoi, Leuk de foto s. Ik mis alleen nog een foto van ja Marian in je T..k.... ben benieuwd. Nou nog heel veel plezier.

Betsy Bronsgeest 11-05-2014 16:01 {{button-20206}}

Wat een prachtige foto's en wat lief die reeën. Marian heb je er erg in dat het vandaag Moederdag is, dus doe rustig aan en laat je maar lekker verwennen.

Nog een fijne laatste vakantiedag.

an en ies 11-05-2014 23:10 {{button-20210}}

Schitterende foto's Howlings.
Ik heb jullie ooit een stukje horen zingen dus de overeen komst met de vertaling van jullie achternaam,verrassend.
Wat een belevenissen bij die yankees!
Blijf nog maar ff in het warme
california. Hier regend het pijpestelen en staat de kachel bij tijd en wijlen aan om de kouwe kuiten van ies op temperatuur te houwen. Word volgende week wel beter en tegen de tijd dat jullie thuis zijn word er zon verwacht. Marian neem een stekkie mee van dat boompie van 2700 jaar oud. Leuk voor in de tuin!(wel op jouw tuingrens natuurlijk he) Geniet nog een weekie. Howdie neighbours.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan