Een dagje rustig aan

Door Klaas & Nanda Knobbe - 15-06-2013 20:03

13 juni 2013

Lekker geslapen. Toch eerder wakker dan normaal. We moeten nog wennen aan de Amerikkaanse tijd, maar dat komt wel. We worden verwend met een American Breakfast! Je kunt het ruiken….mmm….

heerlijk. Hier zijn foto’s van, erg lekker. Dank je Iet!

Gister hebben we een snelle ronde door het huis gedaan, dat doen we vandaag nog eens over. De laatste keer dat we hier waren was het huis nog in aanbouw, nu is het volledig ingericht. Een prachtig huis met veel comfort, anders dan de Nederlandse huizen. Vooral op Ietje haar mooie inloopkast ben ik helemaal verkikkerd. In Nederland is er een bierreclame van. De vroeu een inloopkast met allemaal schoenen en de man een koeling met allemaal bier. Dit is Johannes zeker even ontgaan met de bouw.

De temperatuur moeten we beslist aan wennen, van het frisse Nederland naar het warme Texas. Ze geven de temperatuur hier aan in Fahrenheit dus geeft dat wat verwarring. Maar we halen de dertig graden Celsius makkelijk. Heel rustig op het terras zitten en regelmatig in het zwembad een rondje maken, het is echt vakantie. Heerlijk relaxed. We maken ’s morgens een tocht door het land en verbazen ons over de enorme ruimte. Johannes heeft voor de lol nog wat koeien waar de kalfjes gewoon bij lopen. Een prachtig gezicht. Ook twee ezels…….volgens Ietje heeft ze er drie….maar daar verschillen de meningen over.

Een zwembad op eigen grond is niet wat wij gewend zijn, maar het is wel luxe. Zo springen we er even in. En tot laat in de avond in een hemdje op het terras zitten! Dit is genieten!

Reacties

Sjoukje.boersmaluinenburg@gmail.com 15-06-2013 20:12 {{button-13317}}

Zo te zien genieten jullie.

Fedde & Teatske 15-06-2013 20:30 {{button-13319}}

Dat 'American Breakfast' ziet er érg lekker en luxe uit! Ietje heeft het maar weer goed voor elkaar zo te zien!

Dus daar tropische temperaturen?! Hier 'storm' dus geniet er maar van, wat zullen jullie bruin terug komen :-)

Beide al even gezwommen?? Groetjes aan de Amerikano's! ;-) en genietse daar!!

Bertha 15-06-2013 21:56 {{button-13323}}

Hoi klaas en Nanda ik was net iets te laat om jullie een fijne tijd toe te wensen maar zo te zien lijkt het goed een zwembad in de buurt het kan niet luxer.Hier lijkt het wel herfst gisteren getroffen met het bezoek van WA en M ik was nog op tv mocht zingen op een skutsje.Geniet ze groetjes van ons allemaal.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan