21juni: Tofino - Nanaimo.

Door Wamski van Chigago naar Las Vegas. - 22-06-2013 02:20 Na eerst het weerbericht voor Tofino, voor vandaag, te hebben bekeken en we zagen dat het weer er niet echt goed uitzag besloten we om terug te gaan naar Nanaimo. We kunnen dan zaterdagmorgen vroeg met de ferry over en hebben wat meer tijd om Vancouver te verkennen. Het was wat nevelig vanmorgen vroeg, maar dat had wel iets. Met de eerste kop koffie op het strand gaan zitten en relaxt genieten van de stilte de rust en het ruisen van de zee. Om helemaal stil van te worden. Op ons gemak vertrokken we richting Nanaimo, verder waren er geen plannen voor vandaag. Onderweg bezochten we een uitzichtpunt tevens een memorial voor Canadese soldaten. Het was een hoog punt aan zee, maar helaas

Reacties

Pascal 22-06-2013 13:07 {{button-13615}}

Hallo broertjes, Wij waren 4 dagen in Tofino en hadden mazzel met het weer. Tofino staat bekend om zijn regen namelijk. Wij vonden het een uiterst relaxt surfersdorpje, wellicht ook door het goede weer toen. Het whale watchen was bij ons niet anders als bij jullie. Af en toe een fontein en dat was het. Trouwens tijdens de lighthousetrail kom je langs een vuurtoren hoor. Je moet wel goed zoeken want het is geen Brandaris of zo. Prachtig jullie verhalen verder, heb ook zin weer terug te gaan. Geniet nog van Vancouver de komende dagen!

De broertjes Kleinendorst in Canada 22-06-2013 20:22 {{button-13631}}

Ha Pascal, steeds weer leuk jullie reacties. Ja als het weer beter was geweest waren we een dag langer gebleven, mooie stranden en een gezellig dorpje. Nu hebben we wat meer tijd voor Vancouver en kunnen het op ons gemakje doen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan