10 juni: Grimsby - Toronto - Calgary.

Door Wamski van Chigago naar Las Vegas. - 11-06-2013 06:18 Na een mooie zonnige dag gister, regent het vanmorgen pijpenstelen. Na het douchen weer een heerlijk ontbijt bij Marion en daarna afscheid nemen en wegwezen. Er moest nog propane bijgetankt worden en Martin wist natuurlijk een adres waar hij ons eerst naar toe bracht alvorens ook van hem afscheid te nemen. Het waren erg gezellige dagen in Grimsby. Toen op weg naar Bolton maar ja het was maandagmorgen dus dat ging in eerste instantie niet zo vlot. Nu had Martin mij verteld dat er in Canada op meerbaanswegen ook spits stroken zijn voor auto's die, als er minimaal twee personen inzitten, gebruikt mogen worden. Dat was voor ons dan natuurlijk ook zo en dat schoot lekker op, met negentig langs de file is dan wel heel prettig als je een beetje haast hebt. Onderweg de camper nog wat uitgeveegd en hier en daar een natte lap overgehaald en keurig op tijd ingeleverd. Taxi naar het vliegveld waar het inchecken vlotjes verliep. Maar helaas vertraging voor onze vlucht naar Calagary. Om 16.00 uur vertrokken en na een rustige vlucht om 20.00 uur in Calgary. Het tijdverschil met Ontario is twee uur dus was hier 18.00 uur. Shuttle gebeld en naar het hotel. Hier ook gegeten. We hebben een grote kamer met twee King site bedden waar we nu heerlijk liggen te relaxen. Het weer houd hier ook niet over maar morgen zou het beter worden. Proberen vroeg de camper ophalen en naar Banff waar we bij Evelyn eerst een super cappuccino gaan drinken. Soms reageren wij weer op jullie reactie, dus af en toe even terug kijken op de betreffende dag. Grt.

Reacties

paul en Jen 11-06-2013 10:22 {{button-13109}}

Supercappuccino's? mijn vader drinkt voor zover ik weet geen cuppuccino, maar het is natuurlijk nooit te laat om het lekker te gaan vinden. Veel plezier aan de andere kant en genieten maar.

Christa Bloemendaal 11-06-2013 21:38 {{button-13136}}

Vandaag waren Monique en Balbir in Eemnes. Wij hebben samen koffie gedronken en een beetje bijgepraat...... Heel gezellig!! Ik heb van Monique jullie blog gekregen en de verslagen gelezen. Een mooie reis !! Veel plezier nog en meer zon.... H.G.Christa

amber 12-06-2013 08:09 {{button-13146}}

Hoi opa en oom Wim,

Het is te wel te lezen dat jullie het erg naar jullie zin hebben.
Lekker lachen en bruin worden.
Heel veel foto's maken.
Geniet maar lekker.

Heel veel plezier.

Groetjes Amber.

Ivon 13-06-2013 21:53 {{button-13227}}

Jullie zijn nu op bekend terrein voor ons. Mooi hè Sulphur Mountain, Banff en natuurlijk Evelyn. Ook al in Earls geweest?

Veel plezier en groetjes uit Venlo.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan