Koffers zijn terecht!

Door Tamara Hagenaars - 06-05-2013 20:59

Oh wat fijn, onze koffers zijn terecht!

Zondagmiddag was de koffer van Ronald afgeleverd in het hotel. Maar helaas hadden ze die van mij nog niet kunnen traceren.
Dat heeft toch best wat stress opgeleverd, want vandaag (maandag) staat de camper ophalen en de start van deel 1 van de rondreis gepland. Net op het moment dat we uit willen checken om dan nog maar even het centrum in te gaan om wat extra spulletjes te kopen voor Tamara komt ineens mijn koffer de hotel lobby in rollen. Wat een geluk!! Dit scheelt zo veel geld en stress. Kleding ed. is niet zo'n heel groot probleem, maar mijn wandel/berg schoenen zaten ook in mn koffer. En met de ekeltjes van Tamara zijn hiking tochten op sneakers een regelrechte ticket naar de eerste hulp.

Maar daar hoeven we ons geen zorgen meer om te maken!
Over een half uurtje pakken we de taxi naar het camper verhuur bedrijf en zijn we ' on the road'! Eerste stop: Hope.
Geen idee waneer we na vandaag weer internet toegang hebben. Misschien overal, misschien een hele tijd niet. Bedenk dan maar:  Geen bericht is goed bericht ;)

Veel liefs van ons!

Reacties

Stephan en Manya 07-05-2013 09:53 {{button-11684}}

Hoi hoi! Wat fijn dat jullie je koffers weer hebben, gelukkig! Voor nu: Hope for the best :) en have fun!! Goede reis! Liefs uit Oud Gastel, x

Frieda en Leo 09-05-2013 10:27 {{button-11759}}

Mooi dat de koffers terecht zijn. Heb even op de site van Hope gekeken nou jullie komen waarschijnlijk ogen tekort, ziet er schitterend uit daar. We kijken met spanning uit naar de mooie foto's. Geniet er van, groetjes en liefs uit Stampersgat dikke kus Ma en Pa.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan