3 mei Capitol Reef

Door Jozef van Daal - 05-05-2013 22:53

Vandaag onze reis voortgezet via Highway 12 naar Capitol Reef. En weer een spectaculaire rit maar nu met aan weerszijden van de weg hele diepe afgronden en vangrails kennen ze hier niet. Erg tricky maar gelukkig blijven onze chauffeurs koelbloedig. 

Capitol Reef. Door dit park zijn we dwars doorheen gereden. Niet uitgestapt voor een wandeling want daar waren de heren niet voor te porren. Echter de rit er door heen was prachtig, veel bergpartijen in vele kleuren. Ook zagen we voor het eerst fruitbomen maar daar staat dit park ook om bekend.

Via de mail komen er nog vragen binnen over onze mobiel homes. In een woord, ze zijn geweldig. Ze zijn 3 meter breed en 7,5 meter lang, en alles zit er in. Ze zijn geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind. Ze hebben een ruime indeling, mooie houten inrichting en parketvloer. Maar nu het bed. De buitenkant van het matras is van afwasbaar zeil. Ons beddengoed bestaat uit lakens en slaapzakken. Na weer een nacht stoeien met het onderlaken op het gladde matras hebben we vandaag de Hendrik-methode toegepast, het hele onderlaken met ducktape aan de onderkant van het matras vastgeplakt. Benieuwd of we de komende nacht nog schuiven...

Reacties

Teun 06-05-2013 10:49 {{button-11665}}

Schandalig heren dat jullie niet wilden wandelen, de kingsize-maaltijden zullen er toch op een of andere manier vanaf moeten.

If you can't make it you can ducktape it!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan