Denver

Door G.H. van der Loo - 29-07-2013 04:33 Nadat Sophie om 2.30u wakker was geworden, heeft ze daarna nog geslapen van 4.00 tot 7.15u. Dus we mogen niet klagen voor de eerste nacht. Iedereen heeft een beetje gebroken geslapen, maar dat is niet zo raar na zo'n lange dag en de 8u tijdsverschil. Eerst maar eens rond 9.00u opzoek naar een ontbijt. In het hotel is het ontbijt afgrijselijk duur dus maar richting het winkelcentrum om de hoek. Daar was een Subway te vinden en daar zijn de broodjes heerlijk dus dat werd ons ontbijt. Na het ontbijt weer terug naar het hotel om onze kleine meid weer even te laten slapen. Na haar slaapje waren we klaar voor downtown Denver. Eigenlijk is daar maar 1 straat interessant als je maar 1 dag(deel) hebt en dat is 16th street. Die zijn we dan ook maar op en neer gelopen en de dames hebben aardig wat winkels van binnen gezien. De heren zijn na de Starbucks nog even het Hard Rock Café ingedoken en zich een heerlijk biertje voor laten schotelen. Denver was niet echt een bijzondere stad, maar we hebben het toch maar even gezien! Morgen de campers ophalen en dan lekker touren!

Reacties

Edwin 29-07-2013 08:06 {{button-15712}}

he daar! dat was een hele trip! mooi dat het goed ging met sophie tijdens het vliegen. En dat jullie allemaal het land in mochten :)

geniet er van en we lezen de rest van de verhalen.

Edwin en Tamara.

Jan en Julien 29-07-2013 19:11 {{button-15766}}

Leuk om op de hoogte gehouden te worden.Best allemaal een hele onderneming . Veel plezier en het zal wel even wennen zijn met de grote campers Gr. Vanuit brienz
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan