van Moab naar Fruita

Door G. Poel - 13-08-2012 06:51

Op 11 augustus stonden Mariska, Ilona en Ronald vroeg op om een aantal keer een stijle heuvel snel op te rennen. Hierna gingen we ontbijten en feliciteerde Stefan. Na het ontbijt gingen we naar de Arches. Dit zijn allemaal grote bogen tussen de rotsen in. We fotografeerden eerst nog de mooie natuur. Nadat we gezongen hadden en taart hadden gegeten gingen we naar een grote boog. We moesten goed ons best doen, omdat deze boog op een helling stond. Hier hebben we mooie foto's gemaakt en ook water gedronken omdat we het warm hadden gekregen van het klimmen. Het werd duidelijk dat de staat Utah uit heel veel verschillende soorten steenformaties bestaat. Elk park weer zien de rotsen er heel anders uit. In de middag gingen we op weg naar Fruita. Tijdens de rit kwamen we langs de snelweg hoge zandduinen tegen waar we heerlijk even in gelegen hebben. Hier was het 35 graden. In Capitol Reef aangekomen kwamen we hele mooie rode steenformaties tegen. Die zoals de naam al zegt als een scheidingsrif in het landschap verschenen. We parkeerde de camper op een natuurcamping, dumpte ons afvalwater en tankte weer nieuw water. 

Reacties

Erik & Francis 13-08-2012 13:31 {{button-9207}}

Stefan, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Leuk om jullie reisverhalen te lezen. Ik ben er 25 jaar geleden geweest maar zo te lezen is het nog steeds indrukwekkend en weinig veranderd. Allemaal nog veel plezier in Amerika

Corrie Brogt-Poel 13-08-2012 13:35 {{button-9208}}

Hoi Porltjes,
Wat een heerlijke avontuurlijke reis in een overweldigende natuur. Ik leer intussen een deel van Amerika iets beter kennen. Hier in Bennebroek regent het momenteel maar vanmorgen was het fijn tennissen in de zon met ca.22C. jullie allen plezier op jullie onvergetelijke trip. Ik ga morgen gewoon lekker werken en geniet daarna weer van jullie Amerika avontuur. Groet, corrie.

Truus Poel 13-08-2012 13:58 {{button-9212}}

Van jullie mooie verhalen over de natuur geniet ik heel erg. Ik zou er zo naar toe willen om met eigen ogen al dat schoons te zien. De hitte houdt me nog tegen. Ik zal het met jullie foto's moeten doen. Het lijkt me een fantastische ervaring voor jullie. Ik kan allen maar zeggen, geniet met volle teugen. Groetjes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan