Onze laatste dag :-(

Door Sabrina Van Mol - 24-08-2012 18:52

De camper afleveren verloopt vlotjes. Heel vriendelijke mensen bij Road Bear. Om 10u30 zitten we al op het shuttlebusje naar ons airporthotel Marriott. Ondanks we voor de middag arriveren, krijgen we toch een kamer. Het blijkt een 2-persoonskamer te zijn, dat klopt niet. Terug naar de receptie, een nieuwe kamer vragen, we hadden een familiekamer geboekt. En wat voor één krijgen we nu ! Deze kamer ligt op de verdieping van het grote zwembad, we hebben zelfs een deur naar buiten, rechtstreeks naar het zwembad. Dat komt even goed uit, met die waterkiekens van ons. Ze zitten nog altijd meer onder water dan boven (zoals in Spanje). Het water is wat te warm, maar wanneer tegen de avond de zon niet meer op het zwembad schijnt, is het warme water aardig meegenomen. Er staat een fris windje. Na het zwemmen, grote honger natuurlijk, de roomservice biedt een handige oplossing : een lekkere burger, een club sandwich, pizza en frietjes, gereserveerd met een orchidee in vaasje, op een rijdend tafeltje, met deksel voor warmte, geserveerd door een echte ‘Manuel’, niet van Barcelona, maar van LA. Dat wordt smullen. Rune vindt hier de frietjes heel lekker, ze trekken wat op ‘patatas bravas’. Hij heeft er zeker genoeg op de laatste weken. Dat worden geen frietjes meer de volgende weken (alhoewel, de voetbal begint weer … op tornooi…). ’s Avonds nog wat gaan drinken in de Sports bar van het hotel. Baseball en American football op grote schermen gekeken. Toch was de voetbalmatch van Chelsea tegen Reading (daarstraks op TV hier) interessanter, met ons ‘maske’ (Torres) en Eden Hazard. Ze stonden zelfs een tijdje achter, maar wonnen toch met 4 – 2. Morgen vliegen we terug naar België via JFK, en ineens staat het schooljaar voor de deur … nog wat profiteren van de laatste 10 dagen ‘grote vakantie’. Groetjes aan iedereen, ik hoop dat jullie dit leuk om lezen vonden, het komt allemaal in ons fotoboek ‘USA 2012’ !!!

22 augustus 2012

Reacties

marianne 24-08-2012 21:06 {{button-9634}}

het was inderdaad tof om jullie reis zo te kunnen meevolgen. jullie hebben alvast genoten en kunnen er weer tegenaan voor het nieuwe schooljaar. groetjes

BART 28-08-2012 11:03 {{button-9725}}

Het was inderdaad tof om te volgen. Iedere dag een leuke beschrijving van de dag. En, eerlijk gezegd Sabrina, je hebt ongelooflijk veel talent! Je schrijft alsof je het zelf mee aan het beleven bent. Chapeau!! Groetjes en hopelijk eens tot binnenkort.
BART
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan