Antelope Canyon

Door Sabrina Van Mol - 15-08-2012 06:38

Antelope Canyon hebben we een bezoekje gebracht. Dit is een slot canyon, maw een hele nauwe spleet waar het water doorstroomt in het voorjaar, en zo naar Lake Powell wordt afgevoerd. Nu is er van water geen sprake. Het water slijt de wanden uit zandsteen telkens uit. Je krijgt een golvende wand. We waren net op het juiste moment in de canyon. Het licht zat perfect. Op sommige plaatsen reiken de zonnestralen als bundels helemaal tot op de grond. Zo’n foto staat al een heel tijdje als achtergrond op mijn GSM, dat wou ik echt zien. Het was goed begeleid (in een groepje van 14 personen) door een Navajo-indiaanse vrouw Rosie, want natuurlijk wil iedereen foto’s maken. En de canyon is op sommige plaatsen net breed genoeg om te passeren. Een hobbelrit met een 4x4 door een stukje woestijn tot de ingang van de canyon hoorde er ook bij, tot groot jolijt van de Mirte en Rune. Dit stukje woestijn en de canyon ligt in het Navajo-reservaat, als je hier iets mispeutert, beslist het opperhoofd wat er moet gebeuren. De internetverbinding is zeer slecht, foto's volgen morgen.

Nu is Rune met Koen aan het vissen in het fishing dock van de Wahweap haven, levend aas (pieren) gekocht en nu maar hopen dat hij iets vangt. Hij wil altijd en overal gaan vissen. Mirte zit haar laatste (derde) boek te lezen, ik zit in het zonnetje. Een echt vakantiegevoel.

14 augustus 2012

Reacties

Rodica 15-08-2012 13:25 {{button-9321}}

Sabrina, so mooie vakantie... En deze blog is echt amazing. Hoe kan u elke dag internet vinden en energie te schrijven hebben! So veel interesante and niet bekende detailes, een unique reis!
Wij zijn verhuizen nu, van 14 to 17 Augustus packen een de huis leeg worden... Wij zullen jullie missen (wij missen jullie ook nu). Geniet van jullie reis and vakantie, en dank u voor deze mooie blog:-)!

Wendy & Patrick 16-08-2012 09:47 {{button-9369}}

Hé ik denk inderdaad dat jullie een ongelooflijke reis aan het maken zijn echt super .
Ik geniet met volle teugen om jullie via deze blog te volgen .
Maar wat is jullie camper immens groot !
dat is echt een rijdend huis !
die foto van de zonsondergang in Vegas is ook zeer mooi .
Geniet met volle teugen we denken aan jullie !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan