Los Angeles

Door Marijke Plantinga - 22-06-2012 05:25

Los Angeles

21 juni

Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan en rijden we om 7 uur al weg. Het is nog best een stuk rijden naar Los Angeles. Het weer valt een beetje tegen vandaag. Bewolking en een beetje regen. Hopelijk is het in L.A. beter! We stoppen onderweg een paar keer en gaan nog even naar een Walmart om wat laatste boodschappen te doen. We besluiten halverwege maar de gewone snelweg te nemen. Met dit weer zien we toch niets en het schiet niet echt op met al die bochten en heuvels. Rond 2 uur komen we aan op de camping. Helemaal aan de andere kant van Los Angeles. Hier is het wel mooi weer.
Zonnig en rond de 24 graden.  We vragen bij de receptie hoe we in Hollywood kunnen komen. Nou, dat gaat bijna niet vanaf hier. Er vertrekt wel elke dag een tourbus en kost 60 dollar per persoon. Nou, liever niet! Er ligt wat reclame bij de receptie en we nemen een reclame papiertje mee van een autoverhuurder in de buurt. We kijken even de op de website en een dag een auto huren kost 40 dollar per dag. Dat lijkt er meer op. Met de camper L.A. in rijden lijkt ons namelijk niet zo'n goed idee. We reserveren de auto voor morgen de hele dag. Ze komen ons zelf bij de camping ophalen! We hebben thuis al kaartjes geboekt voor een tour in Warner Brothers Studio's voor zaterdag middaf. Maar omdat het openbaar vervoer hier dus niet zo goed blijkt te zijn bellen we om te vragen of we dit kunnen verplaatsen naar morgen zodat we met de auto kunnen. Er is nog plek om 14:15, dus die reserveren we. Gaan we 's ochtends eerst naar Hollywood en dan naar Warner Brothers Studio's. Ons laatste dagje dat we wat leuks gaan doen en we
vinden het een leuke afsluiter. We hadden verwacht vandaag al wat te kunnen zien, maar dat zit er niet in dus doen we lekker rustig aan na zo'n lange rit. Marijke maakt eten in de camper en na even gedoucht te hebben zitten we de rest van de avond lekker voor de camper.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan