Een spannende dag!

Door J.G. Dooms - 29-07-2012 21:25

Vandaag dinsdag 24 juli, we vertrekken vroeg naar de Grand Canyon, zo'n 1,5 uur rijden vanaf Williams. De dag begon met wat bewolking maar je raadt het al...toen we aankwamen bij het park begon het te regenen en het was koud! Zo'n 13 graden!!!  Maar niet zeuren, we gaan een van de 7 wereldwonderen aanschouwen. Na het aanschaffen van een nationaal parkenpas konden we het park binnen rijden. De South Rim is de meest toegankelijke en heel erg druk. Een soort verzamelpunt voor alle toeristen...nog nooit zoveel Nederlanders bij elkaar gezien trouwens... Eenmaal in the Canyon viel het allemaal wel mee, het gebied is zo groot dat de massa zich verspreidt. We hebben heel wat kilometers gelopen en onze monden vielen open, wat ontzettend mooi en wat voel je je klein. Het zat ook mee want in de loop van de dag brak de zon door waardoor de bergen/rotsen nog mooier tevoorschijn kwamen.

In the Canyon ergens gegeten samen met een heleboel eekhoorntjes om ons heen, die behoorlijk brutaal waren en het kaas van je brood pikten. Swen heeft er een paar foto's (stuk of 30) van gemaakt!

Het laatste gedeelte van ons avontuur hebben we met een shuttlebus gedaan, die ons weer terugbracht naar de camper.

Geheel voldaan en nog steeds onder de indruk vertrokken we met ons motorhome door de Grand Canyon (een prachtige route, we bleven ons maar verbazen) naar het noorden op weg naar onze volgende bestemming: Page...1 week in de US en al zoveel gezien...AMAZING!!!

 

X The (big) Mom again!

Reacties

Geertje 29-07-2012 22:30 {{button-8228}}

Super leuk om te lezen wat familie Dooms allemaal beleeft. Wees gerust, hier in Nederland regent het ook regelmatig. En ook ik geniet net als jullie van de vakantie.

oma 29-07-2012 22:40 {{button-8231}}

Hier hebben we al weer dagen 30 graden, niet dat ik jullie jaloers wil maken. We zijn erg benieuwd naar alle foto's al we allemaal weer thuis zijn. Gelukkig duurt dat nog een hele tijd. groetjes tot het volgende bericht.

oma Ju 03-08-2012 15:22 {{button-8659}}

Geweldig dat natuurschoon. Wij hebben na een paar warme dagen weer een onweertje. Frist lekker op. Ik probeer vanavond te skypen.
groetjes en een dikke kus.

Mascha 10-08-2012 14:45 {{button-9116}}

Wow, wat lijkt me dat fantastisch, wat voel je je dan klein ( doe ik altijd al, maar dan écht!)
Eindelijk even de tijd genomen om alles goed te lezen en de foto`s te kijken.Die foto`s van Grand Canyon, wow en die van Isa, helemaal alleen met dat imposante oneindige landschap!
Geweldig, geniet nog maar even lekker daar. X Mas
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan