Aankomst Los Angeles

Door Nicky & Rianne - 26-10-2011 03:42 Hallo allemaal, Hier ons eerste berichtje vanuit de USA!!! Vanochtend vroeg vertrokken vanuit Heerenveen en Meppel. Wij hadden Chris zo ver gekregen dat die schat ons naar Schiphol wilde brengen. Om half 8 aangekomen op Schiphol, meteen door naar de bagage-drop off. Hier hadden wij lange rijen verwacht, maar hadden binnen enkele minuten onze bagege afgegeven. Meteen maar door de douane gegaan, hier nog heerlijk een kopje thee gedronken, en vervolgens richting de gate. Hier vindt voor Amerika de security check plaats. Na even te hebben gewacht konden we boarden, en kon de 10,5 uur durende de vlucht beginnen. Gelukkig zijn we oprijd vertrokken, en verloopt de vlucht voorspoedig. Iets later dan gepland landen we om 12:10 uur (locale tijd) op LAX Airport. Even dachten wij dat we op de polderbaan geland waren, wat een rit naar de gate! Bij de gate aangekomen, willen 415 passagiers tegelijk het vliegtuig uit en staat iedereen ongedulig in de gangpaden te wachten. Met maar 1 uitgang kun je je voorstellen dat dit enige tijd inbeslag neemt. Daarna de bekende Douane controle, hier staan we ook gerust nog een dik uur te wachten voor we eindelijk aan de beurt zijn, het voordeel daarvan was wel, dat onze koffers al enige tijd op de band circuleerden, en wij deze direct mee konden nemen. De vriendelijke mevrouw bij de informatie balie, belt voor ons met het hotel, zodat wij opgehaald worden met de shuttlebus. Aangekomen in het Haciënda hotel at LAX , blijkt het een eenvoudig hotel te zijn in Meditereanse sfeer. De kamers zijn enigsinz verouderd, maar verder prima. Na de spullen na de kamer gebracht te hebben, zijn we om niet meteen als een blok in slaap te vallen even naar de overkant gelopen waar een klein winkelcentrum zit. Hier wat kleine boodschapjes gedaan en een heerlijk broodje bij de Subway gehaald en een grote thee van de Starbucks, dit wordt voor vandaag ons diner. Het is inmiddels bijna 19:00 uur, en wij zijn maar wat trots dat onze ogen nog open zijn. Morgen worden wij om 09:00 uur opgehaald voor de Grand City Tour door Los Angeles! We zijn erg benieuwd wat deze grote stad ons te bieden heeft. Tot morgen! Groetjes Saskia en Nicky

Reacties

Chantal 26-10-2011 07:47 {{button-4671}}

Hey meiden,

Blij om te horen dat jullie goed zijn aangekomen! Heel veel plezier en slaap lekker!

Liefs Chantal

Harrie 26-10-2011 08:15 {{button-4672}}

Pff wat ver weg. hebben ze daar ook voetbalplaatjes Saskia?

winda 26-10-2011 08:28 {{button-4673}}

Hee Nicky en saskia
fijn dat jullie me op de hoogte houden van jullie avonturen: dank je wel.heb een mooie dag en liefs

Stefanie 26-10-2011 13:48 {{button-4674}}

Hoi Nick en collega,

Heel veel plezier, lekker genieten van alle mooie dingen!

X

Sjoukje en Jan en Anna 26-10-2011 18:12 {{button-4675}}

Meiden,
Leuk om op deze manier op de hoogte gehouden te worden. Ga zo door. Op deze manier kunnen wij ook genieten van jullie reis.
xxxx

Riëtte 27-10-2011 19:54 {{button-4678}}

Ik ben ook jaloers! Denken jullie wel om de foto's.. Aangezien ik daar voorlopig zelf nog niet kom heb ik graag plaatjes!
Liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan