van Bluff naanMoab dag 10

Door Hannie Hofstee - 30-07-2012 00:18

Vanmorgen doen we rustig aan , hebben de tijd, hoeven maar 162 km rijden.We hebben in een week tijd 2066 kilometer gereden.zitten nu wat kilometers betreft op de helft.

Onderweg naar Moab hebben we wel een paar foto's genomen van Canyonland.

 Naar wat kilometers te hebben gereden, komen we in bosrijk gebied.We rijden op de 191 in noordelijke richting. Er wordt gewaarschuwd voor overstekend wild. En ja hoor, plotseling steken een stuk of acht herten de straat over. Geert moet hard afremmen, om ze niet te raken.Op de campground in Moab zetten we de rv neer en gaan koffie, thee drinken.Het is een mooie rustige camping en onze plek ligt heerlijk in de schaduw. Later wandelen we over de groote straat en verkennen alles een beetje, en gaan boodschappen. Hier in Moab blijven we vier nachten. Van hieruit gaan we diverse parken bekijken maar daarover later meer. Verder doen we het rustig aan vandaag. 

 

 

 

 

 

Reacties

inge 30-07-2012 00:32 {{button-8240}}

hoi tukkers jaja ik ben nog wakker het is net 0.30 hier hannie en hans weten ja dat ik een nachtmens ben het zijn mooie fotos van jullie maak meer ervan haha volg alles verder goede reis hans hannie elly en geert
xxxjes iki:-))

moeke 30-07-2012 16:16 {{button-8299}}

ik geniet iedere dag van de mooie foto's en van de uitleg van Hannie een dikke kus voor jullie 4 tjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan