"The Grand Canyon"

Door Peter Jacobs - 09-09-2012 04:16

Nou Hallo Dann!!!

Vandaag even de Grand Canyon gedaan. Nou FF, niet echt, maar wel rustig aan.
We hebben een wandeling over “the South Rim”gemaakt en met de Rim bedoelen ze het stukje waar Maureen op zit op een van de foto’s (die jullie allang hebben gezien natuurlijk , want die staan er al sinds 01:00 uur vannacht op) Ja je kunt zelfs op de bovenrand van de Canyon prachtige foto’s maken, en met een beetje geluk krijg je de Colorado rivier die ongeveer 700 meter lager stroomt er ook nog op (Ik ben een goede fotograaf en heb er twee stukjes rivier op gekregen en nog een brug en bootjes op een strandje ook.) Oja, en bij de ingang van het park kon ik dus ook nog een keer op een plaatje.
Het was wel erg heet vandaag dus hebben we verder niet meer gedaan dan de gemiddelde toerist hier doet en met de bus naar de verschillende view poinds gereden en de fotootjes geschoten en daarna weer snel terug naar de camping om siësta te houden. Vanavond Filmpje op de tv (Hartbreak Ridge Met die goeie ouwe Clint) en dan lekker slapen en morgen gezond en vroeg weer op voor onze Grand Canyon Tour in vogelvlucht. Dus lieve kijkbuiskindertjes Snaveltjes dicht en oogjes toe (om een keertje meneer de Uil ui de Fabeltjeskrant te citeren.

Reacties

Ma Jacobs 09-09-2012 13:54 {{button-10075}}

Hallo met Ma, hoe is het met jullie? Met mij gaat alles goed. Ik heb net julle reisverslag bij el gelezen. Mooie reis maken jullie zeg. Ga zo de foto`s bekijken.
Hoe gaat het met Maureen, is ze weer een beetje opgeknapt en gaat de heli nog door boven de Grand Canyon? We zijn vandaag in El de tuin bezig geweest. Puinhoop!!!!We hebben de spiertjes weer gebruikt en zitten nu aan een glaasje wijn. Maureen je rijstrolletjes waren lekkker. De groetjes en tot de volgende keer. Ma en Elly
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan