Arches National Park

Door Joost van Gils - 02-08-2011 06:46

 

Hi everybody! 

 

Vandaag hebben we Arches National Park onveilig gemaakt. We zijn vanochtend vroeg (rond 9 uur) vertrokken om op tijd te kunnen gaan wandelen. Eerst langs het Visitor Center waar papa, mama en pam mooie hoeden en petten hebben gescoord. 

De eerste wandeling was een heftige hike, waarbij we over een grote rots moesten klimmen om boven te komen. De laatste paar meter naar de Arch moest je over een smal stoepje naast een behoorlijke afgrond, niet echt mijn hobby. Na ongeveer een uur wandelen kwamen we boven bij de Delicate Arch. Wat bijzonder dat zo kan ontstaan! Na ook ongeveer weer een uur terug wandelen en dit keer dus een daling, kwamen we moe maar voldaan beneden. 

Op een ander plekje hebben we de camper geparkeerd en lekker wat geluncht. (Wat handig dat je gewoon je hele huisje bij je hebt). Na de lunch gingen we heel even wat uitrusten, waarbij iedereen, behalve mama, in slaap viel, hihi. 

Na een uur vond papa het wel weer welletjes geweest en gingen we op voor onze tweede wandeling van de dag. We wandelden naar de Tunnel Arch, Pine Tree Arch en als klap op de vuurpijl de Landscape Arch. 

Hierna zijn we weer teruggereden naar de camping en hebben we nog lekker wat gezwommen. 's Avonds een lekker BBQ maaltje en eigenlijk zouden we op tijd naar bed gaan (wat nu dus al is mislukt). Morgen moeten we namelijk vroeg op, want.. we gaan raften op de colorado river! 

Aangezien het internet nu niet zo meewerkt, proberen we morgen nog wat foto's te uploaden. 

 

Liefs,

Fleur

 

Reacties

Cor en Gerda 02-08-2011 08:15 {{button-2024}}

Hoi allemaal!!
Jullie zijn de US of A nog niet beu, dat lezen wij wel! Goed zo! Zijn benieuwd hoe het raften is geweest...of nog gaat plaats vinden (is nu 08.14 uur in Nederland, dus jullie liggen nog lekker te pitten.....). In ieder geval veel plezier ermee! Groetjes vanuit een warm Nederland (al 2e dag dat het warm is, dus morgenmiddag gaat het slechter worden....).
XXX Cor enGerda.

J. van Gils. 02-08-2011 11:06 {{button-2038}}

Het verslag van Fleur gelezen en genieten op afstand met jullie mee. Blijf genieten is onze wens ,Dag alle vier.
Groetjes van J en J uit Breda

jan van brink 02-08-2011 16:38 {{button-2051}}

hallo jullie 444444444444
vind Joost de brandstof duur?
logisch ze willen daar in USA wel geld hebben ze zijn al door de bodem van de schatkist gezakt we horen hier dagelijksniets anders. Een politiek spelletje tussen de democraten en de republikijnen laat ze maar tobben als jullie maar genieten.hier is alles goed.tot schrijfs maar weer.
groet (O)pa

Ad van Caulil 03-08-2011 18:55 {{button-2105}}

Dag alle 4,

Mooie verhalen en mooie plaatjes.
Heel leuk om jullie zo te zien genieten.
Hier miezert het maar wat...

groetjes,
Ad en Carina
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan