Van Monterey naar Prismo Beach via Highway 1

Door Mieke Bos - 27-07-2011 05:39

Vandaag geen excursie of evenement, maar een mooie rit langs de kust. We hebben de 17 miles drive gedaan, die loopt van Monterey naar Carmel. Kosten 9,5 dollar. We kregen het idee dat dit een vergoeding was voor de tuinmannen van de gefortuneerden die daar in dat gebied woonden. Wat een huizen. Lijkt 't Gooi wel. Eerst een wat saaie route door een mooi bos, daarna een kustroute met aardig uitzicht. Niet bijzonder spectaculair, maar wel mooi. Zeker als je daar je golfpartijtje slaat. Wat een mooie golfbaan! We hebben natuurlijk in de Lodge een cafe latte met muffin gegeven. Om te watertanden zo lekker. (Wel twee keer zo duur als Starbucks, maar nog lekkerder).

Daarna doorgereden naar Bluff Point met geweldige kliffen en een vreselijk kronkelende weg erlangs. Rob werd het na een gegeven moment wel zat en nam ik het stuur over. Ach ja, hoezo hoogtevrees, gewoon doen (brrrrr). Toch moet ik zeggen dat de kliffen in Schotland en Ierland mooier vindt, maar deze waren ook bijzonder.

Nu aan het genieten van de zonsondergang en ja hoor: daar zijn ze: voor het eerst: muggen. Gauw maar de camper in. Morgen maar Malibu (hihi).

Zonsondergang in Monteray, maar zo ziet het er ook uit in Prismo.

Langs de kust via Highway 1.

Let op het boompje, die hebben ze met een muurtje beschermt, anders kukelt ie om.

Het barst er van de zeeleeuwen en robben en walrussen etc..

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan