Woensdag 15 juni 2011

Door Wim Morgenrood - 16-06-2011 04:41

We waren erg vroeg wakker (zal de stilte geweest zijn, of waren het toch de muggen...?) Het zag er naar uit dat het deze dag warm zou worden en de muggen waren er 's-morgens gewoon weer. Dus maar weer vroeg gaan rijden.want we moesten die 14 km. ook weer terug rijden. Na een uur waren we weer bij de uitgang van het park en we rijden richting Montreal. Het plan is om een camping te zoeken dichtbij Montreal zodat we mischien morgen de stad Montreal gaan bekijken. Op een gegeven moment zijn we vlakbij Montreal maar nog geen camping gezien. We besluiten om eens via de TomTom te proberen een camping te vinden. We vonden een "Family Camping" ergens net buiten de stad. Het was erg druk op de weg en toen we er bijna waren hadden we al in de gaten dat het niet helemaal klopte, En inderdaad...het was geen camping maar een soort picknickplaats waar je met de Family heen kan gaan. En toen...? Wisten we het even niet meer. We hebben nog ergens een informatieboekje van Quebec liggen met ook campings. We besluiten om richting Ottawa te gaan rijden. Net buiten Montreal ligt de plaats Mirabel waar ook een camping moet zijn. De TomTom zegt dat het ruim 50km is dus dat is te doen. Tenminste mits er geen file is.... We hebben er ruim 2 uur over gedaan en hebben zo vanaf de weg de stad Montreal gezien want deze weg loopt midden door Montreal. Het was ook nog eens erg warm (30 graden) dus we waren blij dat we er waren. Morgen is het weer zo warm dus dat wordt geen Montreal voor ons. Veel te warm.  Veel te

Reacties

lia 16-06-2011 17:54 {{button-317}}

Hoe zo te warm dan... korte broek aan - petje af en zo af een toe een drankje. Moet dan toch uit te houden zijn...
Zie je bruinen benen wel een keer

Hetty 17-06-2011 03:13 {{button-330}}

He zus, wij zijn gisteren over jullie heen gevlogen!! Alles goed gegaan trouwens. Wij rijden nu 2 dagen door Toronto. Vandaag de CN-tower o.a. op geweest. Het weer is hier heerlijk, 24 graden ongeveer. Ik volg ook hier jullie vakantieperikelen!!

Sjanie 17-06-2011 15:47 {{button-350}}

Leuk om al jullie verhalen te lezen. Balen van al die muggen. Ik denk zo nu en dan aan dat mopje: waarom heeft Noach die 2 muggen en meurzen niet doodgeslagen.
Wij wensen jullie nog een hele leuke tijd toe in Canada.

Joanne 17-06-2011 21:15 {{button-356}}

Hey Irene and Wim: We booked the hotel yesterday, looking forward to seeing you!

Susanne 19-06-2011 23:26 {{button-401}}

Beste Wim en Irene,
Via Monique heb ik het adres van deze website gekregen. Wat maken jullie veel mooie dingen mee zeg! Erg leuk om jullie verhalen te volgen. Geniet er nog maar lekker van.
Tot snel in Nederland!
Lieve groet, Susanne
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan