dag 11 en 12 (golfen en Sea World)

Door Ton en Marianne Pol - 04-04-2011 03:43  Zaterdag 2 april (dag 10)

We hadden er al zo’n bruin vermoeden van, maar golfen op dit resort werd wat de prijs betreft wel erg gortig. Dus gaan we op zoek naar wat anders. TomTom zet ons voor de deur af en om 2 uur gaan we spelen. Uiteraard met buggy, maar die was in de prijs van 50 dollar totaal voor 2 personen inbegrepen. We slaan zeker niet de sterren van de hemel, maar de baan is prachtig en het weer zonnig en warm. Om zes besluiten we te stoppen om nog op tijd op een camping aan te komen. Dit is het Christmas RV park. ’s Avonds brandt op vele plekken kerstverlichting en dat heeft toch wel wat. Morgen gaan we naar Sea World Orlando.

Zondag 3 april (dag 11)

Sea World is een goede keuze en de shows zijn geweldig. De Orka show spant de kroon, echt indrukwekkend wat ze die dieren kunnen laten doen om ons te vermaken. Morgen gaan we nog een keer, want de tweede dag is gratis en we hebben nog niet alles gezien. Er zijn twee geweldige achtbanen en daar wil ik toch wel een keer in. En de shows nog een keer zien, is ook niet verkeerd.

Dinsdag gaan we nog naar de Universal studio’s en dan hebben we wel genoeg van dit soort parken gezien. Vervolgens naar New Orleans, maar dat licht meer dan 1000 km hiervandaan. Twee dagen rijden dus, maar dat is pas op woensdag. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan