Malibu naar Pismo Beach, 22 okt

Door Rebergen - 23-10-2010 07:24

Vanmorgen heerlijk wakker geworden voor de wekker en door het zonlicht, joehoe. Het wordt een goede dag! Rustig aan gedaan en tegen 11 uur weggereden. Langs mooie huizen een heel stuk nog door Malibu heengereden. Onderweg ergens bij een strandje gestopt, genoten van de zon en even naar een paar surfers gekeken die wel veel geduld hadden, want de golven waren niet echt veelbelovend …



Over de Highway 1 naar Pismo Beach gekomen. Ons plan was Santa Barbara, maar helaas kwamen de wolken weer tevoorschijn en konden we beter doorrijden.



De weg valt ons tot nu toe erg mee, gewoon als een Nederlands N-weg. De Amerikanen hier zijn zeker de breedte gewend en raden daarom zo nu en dan ons af om daar te rijden. Mooi hoor, zo langs de kustlijn. Verder niet veel gedaan en niet veel te melden. Morgen naar San Simeon en daar Hearst Castle bezoeken. Overmorgen doorrijden naar Big Sur en erna Monterey. We gaan weer offline de komende dagen waarschijnlijk, dus het kan ff duren voordat we weer iets op de site hebben staan.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan