Las Vegas naar Zion, 12 okt

Door Rebergen - 15-10-2010 08:07

Voor het eerst vanochtend (nu we dit schrijven 13 okt) wakker geworden terwijl het nog donker was. Heeft te maken met een uur tijdsverschil. Zodra we in Utah kwamen, vroeg onze telefoon of we de tijd wilden aanpassen? We kwamen in ‘mountain time’. Eerst maar even verslag van gisteren.

We zijn wat later opgestaan omdat we nog tot laat met Tineke hadden zitten skypen. ’t Was 2 uur voordat we sliepen. 8 uur stond onze wekker, brakjes nog… Maar we wilden vroeg op want moesten veel rijden. We wilden naar Bryce en dat is 260 mile. Dus een lange rit voor de boeg. Las Vegas doorrijden overdag en stukken zien van de Strip, ziet er toch heel anders uit. Toen we eenmaal door Las Vegas waren, werden het weer verlaten snelwegen. Voor het eerst Californië uit via Arizona naar Utah. In Arizona werd het weer wat meer heuvelachtig en het was weer stijgen en dalen. We zouden voor het eerst wat later aankomen op de dag in Bryce en probeerden daarom te reserveren per tel. Dat lukte niet. Dus we wisten niet of we plek hadden en rond 17 uur (voor ons nog 16 uur, maar ja, mountain time …) -reden we in het begin van Zion



en besloten daar een plekkie te zoeken. We staan nu op een camping (Watchman Campground) net na de entrance van het park. Supermooi!! Midden tussen de natuur, met stroompje water en veel roodgekleurde bergtoppen om ons heen. Gisteravond verder niet veel gedaan en vandaag verder naar Bryce. We vertrekken vroeg omdat we daar op tijd willen zijn om nog dingen te bezichtigen. Later weer meer.

Groetjes, M&M

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan