Camper dag 8 (Zion naar Bryce)

Door chris en petra en stijn - A long time ago Zo gezegd zo edaan, en nog gelukt ook. Op tijd vertrokken en naar het Visitorscenter gegaan van nationaal park Zion. daar de shuttelbus gepakt die ons vervolgens na 45 minuten afzette aan het einde van de Canyon. Daar hebben we heerlijk gewandeld.
Vervolgens weer dezelfde weg terug genomen en halverwege uitgestapt bij de Lodge. Daar een heerlijk boterham genuttigd om vervolgens de camper op te zoek om naar Bryce te gaan.

We hebben de route gereden die onze "Truus" aangaf, en wat ook nog eens overeenkwam met de route die John ons had aangeraden. En werkelijk waar, het was een hele mooie route. Dwars door nationaal park Zion heen met zijn geweldige uitzichten (wel werd er aan de weg gewerkt, maar dat maakte het juist weer mooier). Ook het binnenrijden van Nationaal park Bryce canyon was mooi met zijn rode rotsen.

Zit nu in de wasserette de kleren te wassen en dit te typen. Zo even de was opvouwen en dan naar bed, want morgen willlen we op tijd de canyon in om daarna door te rijden naar Arches. Ja, klopt, we slaan Capital Reef over.

laterrrrrrrr
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!