Camper dag 6 (Zion)

Door chris en petra en stijn - A long time ago Petra heeft de afgelopen nacht eindelijk een beetje lekker geslapen, Stijn natuurlijk ook, ik deze keer minder. Eigen schuld dikke buld.
Petra en Stijn lagen er op tijd in, ik was klaarwakker, en had wel energie om Las vegas even in te gaan. Zo gezegd zo gedaan, helemaal alleen deze grote nepstad ingetrokken. En wat is het een mooie nepstad zeg. Ik heb onder andere New York gezien, Venetië, Rome en ga zo maar door.
Heb best wel mooie foto's kunnen maken van deze lichtstad.

De ochtend bestond uit inpakken en wegwezen, maar voordat het zover was wilde ik toch even met de camper de "Strip" op rijden. Petra en Stijn moesten dit natuurlijk toch even beter zien dan het stukje wat ze al hadden gezien. Na de Strip heen en weer gereden te zijn werd de camper vervolgens weer geparkeerd bij Circus Circus, namen we een taxi en lieten ons naar het einde van de "Strip" brengen. Vervolgens de gehele strip terug gelopen, en wat was het weer mooi.

Hield wel in dat we laat vertrokken naar Zion, maar ach, de camping was al gereserveerd, dus geen probleem. We kwamen tegen 20:00 uur aan, eten en naar bed.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!