Camper dag 3 (Sequoia & Kings canyon)

Door chris en petra en stijn - A long time ago De volgende ochtend waren we van plan om even een wasje te doen, maar gezien de situatie en omstandigheden van de trailerpark besloten we maar de boel af te koppelen en weg te gaan. Een klein uurtje later waren we in Sequoia & Kings Canyon. Daar hebben we rondgereden en de omgeving bekeken. Echt indrukwekkend daar. Een leuke waterval was de Grizzly Falls. We konden die weg nog een stukje afrijden waar de waterval aan lag, echter deze was doodlopend en gezien de enorme rookontwikkeling die kant op besloten we maar om te keren en de Sequoia bomen te bezichtigen, alsmede een stukje te wandelen. Want daar hadden we nu wel even zin in.

We besloten te gaan wandelen bij de General Grant Tree ( de 2 na grootste boom ter wereld, de grootste boom ter wereld stond een paar mile verderop).
Een leuke wandeling en wat indrukweekend zeg die grote bomen.
Na deze wandeling even een stukje gereden en heerlijk zelf pizza uit de oven gegeten langs de kant van de weg in dit stukje grote bomenland.

Vervolgens is Stijn gaan slapen en zijn we onderweg gegaan richting Las Vegas. Gezien het feit dat dit 9 uur rijden was vanaf Sequoia & Kings Canyon leek ons dit handiger.
Uiteindelijk sliepen Petra en Stijn heerlijk, toen ik na een kleinde 4 uur rijden het wel genoeg vond. Ik begon moe te worden en de tank begon ook leeg te raken. Van de snelweg af dus (Truus begon te piepen, dus die maar even uitgezet). Truus? Ja, onze navigatiesysteem. 

Uiteindelijk de camper stilgezet op de parkeerplaats van K-Markt te Yachemetye, of zoe iets.Konden we de volgende ochtend meteen boodschappen doen. Gelukkig was hij op zondag open.

 
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!