Camper dag 2 (Yosemite)

Door chris en petra en stijn - 14-09-2010 01:40 Nadat we allemaal goed hadden geslapen werd het tjd om Yoshimety National Park te verkennen. Tuurlijk eerst even ontbijten. Van een stel Duitsers hadden we een gloednieuwe koffiezetapperaat gekregen. Ze gingen terug naar Duitsland en hoefden hem niet meer. Aardig he? En een styk beter dan oploskoffie.

Eenmaal in Yoshimety aangekomen hebben we ons eerst even gemeld in het aankomstcentrum om te kijken wat er te doen is. Ons plan was om op de bus te stappen (die gratis is) en zo alle sites langs te gaan. Uiteindelijk hebben we niet alle sites kunnen zien, maar hebben we wel genoten van een heerlijke wandeling en ontzettend mooie uitzichten. Wat een mooi stukje land zeg.

Nadat we helemaal kapot waren van het lopen zijn we vervolgens vertrokken richting Kings Canyon. Leuke route en wederom leuk om te zien.
Een mile of 40 voor Kings Canyon vonden we een RV Camping. Nou ja, een trailerpark met wat ruimte voor RV's. Bijzondere camping, maar het was wel lekker om even helemaal "fully hooked up" te zijn. (beter gezegd we hadden stroomaansluiting, konden onze tanks legen en vullen en gebruik maken van stadswaterleiding).


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan