New York naar San Fransisco

Door chris en petra en stijn - A long time ago Slechte nacht gehad, maar vol goede moed vertrokken. Het ging allemaal lekker vlot vanmorgen. Eenmaal in de lucht begon de piloot te spreken over een 6 uur durende vlucht. "OOOOOOO, shit. Sorry schat", zei ik meteen tegen Petra die dacht dat het maar 3 uur vliegen was. Ja, navraag deed toch echt leren dat het een 6 uur durende vlucht was, maar dat we 3 uur terug zouden krijgen in v erband met het tijdsverschil. OEPS!.
Stijn hield zich echter zeer goed. Het begin was even kloten met Stijn. Die lieve schat was helemaal geradbraakd natuurlijk. Gelukkig viel hij lekker in slaap en na een dikke anderhalf uur te hebben geslapen was hij helemaal het mannetje. Rest van de vlucht ging goed en ik moet zeggen best nog wel snel. 

Aangekomen in San Fransisco werder we door een aardige taxichauffeur (ja, deze was wel aardig) naar ons hotel (Hotel Bijou te 111 Mason street) gebracht. Meteen al helemaal goed. leuke hotel, grotere kamer (deze met eigen badkamer en niet zoals in New York met gedeelde badkamer).

Vervolgens eerst even gegeten en darna terug naar het hotel. Gedouched en Stijn en Petra slapen inmiddels. Even slaap inhalen. Ik heb nu even tijd om de afgelopen dagen even op papiere neer te zetten. Straks nog even een filmpje kijken (hotel waar we nu slapen heeft als item films, met name films die hier in San Franisco zijn gedraaid) denk ik en dan ook naar bed.
Morgen om 12:00 worden we opgepikt en we naar onze camper gebracht.

Het lukt me niet om bij deze verhaaltjes de foto's te plaatsen die ik heb gemaakt. Ik zal ze proberen op hyves te zetten.

Liefs en knuffels van ons!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!