Dag 8-10 Mammoth Lakes-Las Vegas!

Door René en Nicole - 16-09-2010 17:25

Bij Mammoth Lakes zijn we vroeg vertrokken want we hadden immers een behoorlijke rit voor de boeg  naar jaja, Las Vegas!

Maar onderweg hebben we ons zelf getrakteerd op een lekker kopie Starbucks en een woppertje nou dat tje kan je hier wel weglaten!

Rit was lang maar goed te doen we waren om half 8 vertrokken en om 3:30pm aan gekomen in Las Vegas bij hotel en Campground  Circus Circus.

Na de camper neergezet te hebben, gelijk maar even een borrel gedronken want die hadden we wel verdiend. René heeft het camper rijden helemaal te pakken en heeft het hele stuk alleen gereden.

Na de borrel zijn we even naar het hotel gegaan om daar de boel te verkennen. Ook daar kan je het even wel weghalen want, wat gigantisch is dat. In het hotel zit gewoon een heel attractiepark.  Een groot gekkenhuis! Doe er een voorstelling van hoe over de top je het kan bedenken en het is gewoon minimaal 10x zo erg!

’s Avonds over de strip geparadeerd en allerlei hotels/casino’s bekeken. Tevens de show van Treasure  Island best geinig maar niet heel spectaculair.

Daarna terug gewandeld naar Circus Circus en daar nog even een gokje gewaagd. Ging niet onaardig want René had $ 100,- winst met black jack (maar wees niet bang, na 3 dagen Las Vegas ben je dat wel weer kwijt ;-).

De volgende dag rustig aan gedaan en nog even naar de camperdealer geweest omdat een deel van met matras (luchtbed) leeg gelopen/stuk was.   Daarna toch maar even naar de outlet geweest, dat is leuk shoppen hoor!  En ’s avonds  verder op de strip gewandeld. De fonteinen van het Bellagio was fantastisch, even een kippenvel momentje (de show duurde maar een paar minuutjes).

Maar omdat we eigenlijk nog niet uit gekeken waren en eigenlijk ook nog niet ff bij het zwembad hadden gelegen, hadden we besloten om nog maar een dagje bij te boeken! Dus die ochtend  de strip bij daglicht bekeken en ’s middags bij het zwembad gelegen!  En kaartjes besteld voor de show van de Blue man Group die avond in de Venetian! 

Die avond eerst  down town,  het oude centrum van Las Vegas bewonderd! Indrukwekkend en wat “kneuteriger” dus sprak ons eigenlijk wat meer aan dan de strip. Maar met de taxi (lees b. was aan het stressen dat we te laat kwamen, als we met de bus gingen ) naar de Venetian. We hebben genoten van de show. Goed hoor, die gasten! Zo kwam er een eind aan een bizar Las Vegas avontuur wat René supervet vond en Bianca toch wel blij is dat we weer de canyon in gaan (maar was echt heel indrukwekkend) .

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan