Dag 2: Labor Day in San Francisco

Door René en Nicole - 07-09-2010 17:37 Na 5 uur geslapen te hebben, werden we om 0.30 am wakker. In eerste instantie vonden we dit een beetje gek, maar het was 9.30 uur in nederland. Dus eigenlijk vrij logisch. Na nog een paar uur proberen te slapen, waren we om 5.00 am toch klaar wakker.
Hoe bedoel je Jetlag!

's Morgens dus vroeg op pad. Eerst even een bakkie halen bij Starbucks. Daar is niets verkeerds over gezegd, heerlijk kopje koffie. Vervolgens op zoek naar een onbijtje. We hadden gehoord dat je bij diner Olympic goed kon  ontbijten. Enorm veel keus, het smaakte heerlijk. 
Vervolgens door gewandeld naar Coit tower. Vanuit de toren heb je een mooi overzicht van de skyline van San Francisco. Daarna naar Fisherman's Warf met z'n zeeleeuwen en heleboel leuke winkeltjes. 
De candy store sprong er wel uit, meer dan 100 smaken toffee. Dus daar ook maar een zakje van meegenomen. 
Nu ff lekker een bakkie ice-coffee en op een bakje mensen kijken. Nou, dat houd je wel een tijdje vol hoor ;-)
Daarna Hyde street pier en Lombard street (het bochtigste straatje van de wereld) bekeken en een 3-day-passport voor het openbaar vervoer gekocht. Want neem van mij aan, die Hill's gaan aardig in je kuiten zitten. 
Vervolgens met de Cable car weer terug naar het hotel. Even opfrissen want vanavond gaan we naar Alcatraz! 
Met de boot heb je een mooi overzicht van de kustline van San Francisco. En Alcatraz..... dat moet je gewoon gezien hebben als je in San Francisco bent. Vooral de Audio tour. Met een MP3 speler in het nederlands(!!) wordt je meegenomen door het cellencomplex. Je krijgt de verhalen te horen van gevangenen en bewakers. Helemaal super. 
Daarna vervolgens weer terug met de boot en met de bus terug naar het hotel. 
Een mooie dag met fantastische  ervaringen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan