Death Valley

Door 'Gerard Kohler - 07-08-2010 06:56  
Op het gemak vertrokken uit Las Vegas via een ontbijtje in een park en een kort bezoek aan M&M-world aan de strip. Ik zou met de auto een rondje rijden en na een kwartier het gezelschap weer oppikken. Dat werd ruim 3 kwartier en 3 rondjes, want M&M world is groot en volgens Pieter lijkt het of alles gratis is. Dat is niet zo, maar er waren wel hoofdzakelijk Nederlanders!
 
Death Valley is een belevenis, maar tot mijn chagrein wilde de thermometer niet boven de 50 c komen en bleef steken op 47 C.
Wel hoog, maar geen record voor de familie Kohler. Dat blijft Marokko met 54 C  (en een wandeling van 20 km). Je moet er geen pech krijgen. We zagen Fransen onderweg met een lekke band. Heel errug. Er zijn trouwens enorm veel Fransen op vakantie in dit deel van de VS. Ligt dat misschien aan het eten? 
 
Het is niet zo interessant om over de Motels te schrijven. Maar dit keer ontkom ik er niet aan omdat de meningen echt haaks op elkaar staan. Voor de een is de Atomic Inn een echt horrorhotel, terwijl ik het wel een leuke accomodatie vind. Ik heb het zojuist dus maar eens opgezocht in tripadvisor en dan komt het hotel er niet zo slecht vanaf. Wel is duidelijk dat hier andere standaarden gelden dan in de ketenhotels die we hebben gehad en nog gaan krijgen. Wat Beatty betreft ook verschil van beleving. Het is doods, maar heeft wel wat meer dan een treurig plaatsje als Kayenta. Hier bekruipt mij het Thelma en Louise gevoel. Het plaatselijke zwembad is top. Maar heeft het moeilijk omdat door de recessie de toeristen wegblijven en het bad gefeinancierd wordt uit de toeristenbelasting.
 
Een verrassend lekkere biefstuk gegeten in het plaatselijke Casino.  
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan