Dag 12, 11 juli, Zondag

Door Tegelaar - 15-07-2010 06:06
Vandaag speelt Oranje tegen Spanje. Als wij dit winnen zijn we wereldkampioen (helaas zijn we dat niet geworden).
Maar eerst gaan we naar Monument Valley waar de beroemde West Mitten Butte staat. Deze rots is erg bekend omdat hij (en ook andere rotsen) in veel Western films voorkomt. Monument Valley was erg leuk om te zien, maar het was wel een onverharde weg, maar dat was natuurlijk geen probleem voor onze auto.
 
Op de achtergrond de: West Mitten Butte rots: 



Daarna is Jouke op de camping voetbal gaan kijken (er was een tv in de wasserette..), de rest van de familie is eerst nog naar een klein museum gegaan over het echtpaar Goulding dat ervoor heeft gezorgd dat Monument Valley een geliefde filmplek werd. Daarna zijn wij ook voetbal gaan kijken.
Omdat we door moesten naar de Grand Canyon hebben we de rest van de wedstrijd via de radio gehoord, we hebben toen ook gehoord dat Nederland heeft verloren.
Onderweg naar de Grand Canyon zijn we nog naar een oud verlaten Indianen dorp geweest, de huizen zijn gebouwd in een rotswand, de Indianen zaten daar dus erg veilig. Maar toen er niet meer genoeg voedsel was zijn ze weggetrokken, met het idee om daar later weer terug te komen, maar ze zijn nooit meer terug gekomen.

Als je goed kijkt zie je de huizen in de rots wand:
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan