Boston

Door Kris - Mie - Joëlle en Berre - 24-07-2010 02:26 Een paar dagen zonder internet en het lijkt of je van de aardbol verdwenen bent.
Deze middag zijn we terug aangekomen in Ny. Na iets meer dan 2000 miles (ongeveer 3200 km) hebben we onze camper afgegeven.

De laatste dagen hadden we het tempo iets omlaag gehaald. Eerst zijn we de heksenstad van Amerika gaan bezoeken : Salem. Niet echt overtuigend. Eigenlijk wordt hier een gigantische gerechtelijke dwaling volledig uitgebuit op de rug van de naiëve toerist. Niet echt een aanrader.
Daarom maar doorgereden naar Boston Voor zij die ooit van plan zijn om naar Boston te komen raad ik absoluut de mini-serie over John Adams (gemaakt door o.m. Tom Hanks) aan. Met deze achtergrond lijkt alles veel beter te vatten.
Doorheen een stuk van de stad werd in rode baksteen een volledige route uitgewerkt die je langs alle noemenswaardige monumenten leidt. De stad ademt de geschiedenis periode van de 17e en 18e eeuw uit.

Daarna hebben we heel wat verkeersellende gehad. Eerst om Boston te verlaten en daarna ' anderdaags om naar New Jersey te rijden. Voor een rit van normaal 5 à 6 uur hebben we er ruim 9 uur over gedaan. Sommige stukken hebben we bijna een uur gedaan over 2 à 3 km. Ellendig; maar Koning auto zit hier echt nog wel stevig in het zadel ondanks de sterk gestegen brandstofprijzen.

Deze namiddag zijn we nog even naar het centrum gegaan om het Museum of Modern Art (MoMA) te gaan bezoeken. Op vrijdagavond mag iedereen er gratis in, dus veel volk. Heel veel mooie werken gezien waaronder enkele wereldbereomede werken. Ook Ensor en Delvaux hebben hier een werk hangen.

Nog vlug wat boodschappen gedaan en nu lekker relaxen en naar een filmpje kijken met de kids.

groetjes,

KMJB
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan