vandaag verlaten we NY

Door Kris - Mie - Joëlle en Berre - 09-07-2010 14:11 Vandaag verlaten we NY. We gaan deze morgen onze camper afhalen en vertrekken in de richting van Washington. We hebben een eerste stop gepland in 'Dutch Country' - bij ons beter gekend als de Amish.

De laatste dagen in Ny hebben we vooral een aantal museums afgelopen. Het politiemuseum, indianenmuseum en het Guggenheimmuseum. Geen enkel museum kon ons echt overtuigen en waren zelfs een beetje een teleurstelling. Daarnaast hebben we heel wat kilometerjes afgestapt op Broadway, 5th avenue,Ground Zero,  Wall Street, Time Square,...

We hebben ook enkele uurtjes verfissing gezocht in de parken zoals Central Park en Wasington Square. We hebben een kaartspel bij wat de kids dan weer leuk vinden. 

Alles is hier vrij duur (toch heeft Mieke leuke laarsjes gekocht en Joëlle en mooi kleedje) - ook het eten en drinken is een stuk duurder dan bij ons. Wij hopen enkel een New Yorks verschijnsel.

De temperatuur is een stukje gezakt naar ongeveer 30 ° - warm maar toch dragelijk. De laatste dagen waaren vooral voor de kinderen te heet. De weersvoospellingen voor de komende dagen geven zachtere temperaturen. Ik denk dat we toch in het begin campingplaatsen zullen nemen met een zwembad  zodat de kinderen zich wat kunnen uitleven...

Ik weet niet wanneer we terug toegang zullen hebben tot internet dus wat geduld uitoefenen tot het volgend berichtje.
Berre zal ook wel zijn televisie missen want ze hebben hier bijna 200 zenders waaronder ééntje met niets anders dan misdrijven.

Hopelijk wint Spanje het WK.

KMJB
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan