De laatste week

Door Willian, Diana, Esmee en Daan - 09-08-2009 16:03

Zondagochtend, de dag na de bruiloft, was er voor iedereen een ontbijt. Het bruidspaar maakte tijdens het ontbijt alle cadeautjes open.

Daarna gingen de meeste gasten die waren blijven slapen hun tentjes opruimen en naar huis. Wij hebben de boel een beetje opgeruimd.

 

De rest van de week hebben we heerlijk gerelaxt op de boerderij. De kinderen waren erg druk met de paarden, de geit, de hond aaien en eten geven. Ze mochten ook op het paard rijden en ook de quad vonden ze geweldig. Opa ging weleens met de tractor aan het werk en ook dan wilden ze graag mee. Het was super mooi weer en we zijn de hele week haast niet binnen geweest.





Willian en ik zijn ook nog een dagje gaan shoppen in Licoln City en Depoe Bay. Vooral Depoe Bay was erg mooi. Het is een toeristenplaatsje aan de kust en voor de verandering was het nu wel een dagje zonnig aan de kust. We hebben hier souvenirs gekocht en Willian nog een Oregon Coast sweater die wij in Gold Beach al gekocht hadden. We hebben heerlijk op een bankje geluncht waar we echte walvissen konden zien.

 

De laatste dag was helaas een bewolkte dag op de boerderij. ’s Avonds zouden Randi, Sander en Sabine komen voor een barbecue om afscheid van ons te nemen. Helaas regende het toen, dus dat werd een barbecue op de overdekte veranda.

 

Vrijdagochtend om 6 uur stond de wekker. Om 7 uur bracht Susan ons naar Portland, waar we om 10 uur aankwamen. Het is een niet zo groot vliegveld waar we dan ook binnen een half uur de koffers hadden weggebracht en door de douane waren.

Na nog even een wat gedronken te hebben gingen we het vliegtuig in. Daan viel weer onmiddellijk in slaap en heeft weer het opstijgen gemist. Halverwege de vlucht hebben ze allebei nog ruim een uur geslapen. De vlucht verliep soepel en we landden dan ook al 7:10 uur op schiphol.

 

Michel, Tamara, Milan en Riva kwamen ons ophalen en brachten ons eerst naar hun huis voor een heerlijk ontbijt. En om ongeveer half tien waren we thuis.

 

HOME SWEET HOME

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan