Aan alles komt een eind

Door De Rietbergjes - 14-08-2009 04:33 24e dag:
Los Angeles, of eigenlijk Universal Studio's. Begonnen met een studio tour en ons daarna gestort in het Amerikaans Amusements leven. Een leuke dag, maar eigenlijk niet verschillend van een andere dag in een pretpark.
Jullie zullen merken dat dit laatse bericht zonder foto's wordt verzonden. Wiewil weten hoe onze laatse Amerikaanse dagen eruit zagen, is van hart uitgenodigd op onze Amerikaanse fuif die wij nog gaan houden.  
Onze camping blijft het einde, prachtig uitzicht en ieder dag bezoek van de kolibri's.

25e dag:
Deze dag en rontour metde Hup on Hup off bus door Hollywood en Beverly Hills gemaakt. Super. Hollywood is great en Beverly Hills is duur. Een enorme belevenis. Waren helaas te laat terug om nog te zwemmen in de Pacific, maar Jan en Daan zijn echt de volgende ochtend vroeg nog gaan zwemmen in het koude water.

26e dag:
Vertrokken uit Malibu/Los Angeles naar San Diego. Een korte rit van 3 uur. Lekker relaxed. Mooi camping en goede plaats. Verder geluierd. Mag ook wel eens.

27e dag:
Vandaag naar Seaworld geweest. Snap nu waarom dit park zo wereldberoemd is. Heel gaaf. Prachtige shows en een bijzondere collectie zeedieren. De hele dag rond gelopen.Zitten nu, 19.30 uur op onze pizza te wachten die zo wordt geleverd. Tja, dit doen we in Willemstad ook, dus waarom niet hier in San Diego.
Morgen gaan we de camper inleveren. Hebben ook nog een autot gehuurd voor 1 dag om ook nog wat activiteiten in San Diego te ondernemen op onze 28e dag.
Op de 29e dag vliegen aar huis, waar we o dg 30 thuis komen in Willemstad.
Geloof me, deze reis was onvergetelijk, niet te geloven, fantastisch. Wat hebben we veel gezien....
Ik vertel het jullie graag persoonlijk.
   
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan